Grillet kyllingeburger med øl-citrus marinade

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Grillet kyllingeburger med øl-citrus marinade
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

Øl marinade: 

150 ml øl, fx Hoegaarden

1 tsk groft salt

1 tsk korianderfrø

1 tsk chiliflager

2 spsk vindruekerneolie

2 spsk citronsaft

2 spsk hakket persille

1 fed hvidløg

Sort peber

 

4 kyllingebryst

2 tomater

2 avocado

1 rødløg

¼ iceberg salat

75 g mayonnaise

3 spsk hakket estragon

1 tsk dijonsennep

4 brioche burgerboller

Sådan gør du

Kom ingredienserne til ølmarinaden i en blender og blend det sammen. Del kyllingebrysterne i halve og bank dem lidt ud med en kødhammer. Pensl med marinaden og grill 5 min. pr. side. Pensl kyllingen flere gange undervejs, mens den grilles. Skær tomater, avocado og løg i skiver og snit salaten fint. Rør mayonnaise sammen med estragon og sennep. Rist eller grill burgerbollerne og smør med mayonnaise. Læg burgerne sammen med salat, kylling, avocado, tomat og løg.

 

Energi pr. person: 2652KJ/634Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 11 g.
Kulhydrat: 9,9 g.
Fedt: 10,1 g.