Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Julekager og konfekt
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Grillet kalvecuvette, babykartofler og tomatsalat
Grillet kalvecuvette, babykartofler og tomatsalat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 kg små kartofler
1 kalvecuvette
½ dl olie
frisk timian
salt & sort peber
600 g cherrytomater
1 salatløg
100 g Puck® salatost i blok
SÅDAN GØR DU
1.
Varm en grill op med indirekte varme.
2.
Rids cuvetten i tern og gnid med masser af salt og peber.
3.
Steg den ved indirekte varme på grill i grillbakke til du opnår en kernetemperatur på 62 grader.
4.
Lad gerne stegen hvile i 15 min. inden udskæring.
5.
Babykartoflerne skylles, smøres med olie og krydres med salt og pakkes i små stanniolpakker sammen med frisk timian.
6.
Pakkerne steges på grillen sammen med stegen.
7.
Tomater skæres i både, og salatløget skæres i tern og fordeles i et fad, hvorefter fetaen tilføjes.
Grill
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12537 kj / 2996 kcal
Næringsindhold pr. 100g
433 kj / 103 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.9 g
Protein:
36.5 %
9.3 g
Kulhydrat:
26 %
6.6 g
Fedt:
37.5 %
4.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;