HjemOpskrifterGrillet kalvecuvette, babykartofler og tomatsalat

Grillet kalvecuvette, babykartofler og tomatsalat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 kg små kartofler
  • 1 kalvecuvette
  • 0.5 dl olie
  • frisk timian
  • salt & sort peber
  • 600 g cherrytomater
  • 1 salatløg
  • 100 g Puck® salatost i blok

Sådan gør du

  • 1.
    Varm en grill op med indirekte varme.

  • 2.
    Rids cuvetten i tern og gnid med masser af salt og peber.

  • 3.
    Steg den ved indirekte varme på grill i grillbakke til du opnår en kernetemperatur på 62 grader.

  • 4.
    Lad gerne stegen hvile i 15 min. inden udskæring.

  • 5.
    Babykartoflerne skylles, smøres med olie og krydres med salt og pakkes i små stanniolpakker sammen med frisk timian.

  • 6.
    Pakkerne steges på grillen sammen med stegen.

  • 7.
    Tomater skæres i både, og salatløget skæres i tern og fordeles i et fad, hvorefter fetaen tilføjes.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12426 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
434 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 36.8 %9.4 g
Kulhydrat: 25.7 %6.6 g
Fedt: 37.5 %4.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;