Grillet kalvecuvette, babykartofler og tomatsalat

60-90 min
4 personer

Ingredienser

700 g kalvecuvette 1 kg babykartofler 0,5 dl olie frisk timian salt og peber 600 g cherrytomater 1 salatløg 100 g fetaost

Varm en grill op med indirekte varme.

Rids cuvetten i tern og gnid med masser af salt og peber. Steg den ved indirekte varme på grill i grillbakke til du opnår en kernetemperatur på 62 grader. Lad gerne stegen hvile i 15 min. inden udskæring.

Babykartoflerne skylles, smøres med olie og krydres med salt og pakkes i små stanniolpakker sammen med frisk timian. Pakkerne steges på grillen sammen med stegen.

Tomater skæres i både, og salatløget skæres i tern og fordeles i et fad, hvorefter fetaen tilføjes.

 

Energi pr. person: 3658 kJ/871,1kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,6 g
Kulhydrat: 9,1 g
Fedt: 9,4 g

grillet kalvecuvette

Varm en grill op med indirekte varme.

Rids cuvetten i tern og gnid med masser af salt og peber. Steg den ved indirekte varme på grill i grillbakke til du opnår en kernetemperatur på 62 grader. Lad gerne stegen hvile i 15 min. inden udskæring.

Babykartoflerne skylles, smøres med olie og krydres med salt og pakkes i små stanniolpakker sammen med frisk timian. Pakkerne steges på grillen sammen med stegen.

Tomater skæres i både, og salatløget skæres i tern og fordeles i et fad, hvorefter fetaen tilføjes.

 

Energi pr. person: 3658 kJ/871,1kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,6 g
Kulhydrat: 9,1 g
Fedt: 9,4 g