Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Grillet hvid pizza med kyllingerester og pesto
Grillet hvid pizza med kyllingerester og pesto
Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
40 g gær
5 dl vand
1 tsk sukker
1 tsk salt
1.5 spsk olivenolie
1.2 l tipo 00 hvedemel
Pesto
1 potte frisk basilikum
0.5 dl pinjekerne
0.5 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
2 spsk friskpresset citronsaft
0.5 dl revet parmigiano reggiano
0.5 tsk salt
0.5 tsk friskkværnet peber
Pizzafyld
250 g mascarpone
200 g revet mozzarellaost
2 friske mozzarella oste
1 bundt grøn asparges
50 g frisk spinat
1 spsk olivenolie
300 g rester af kyllinger
1 dl pinjekerne
Pynt
2 dl parmigiano reggiano
1 potte frisk basilikum
Sådan gør du
1.
Start med pizzadejen: Hæld vand i en stor skål.
2.
Smuldr gæren i vandet og rør, indtil den er opløst.
3.
Tilsæt sukker, salt, olivenolie og til sidst mel.
4.
Ælt dejen godt.
5.
Dæk med et viskestykke og lad dejen hæve i ca. 1 time.
6.
Lav pestoen, imens dejen hæver: Kom basilikumblade, ristede pinjekerner, olivenolie, hvidløg, citronsaft og revet parmesanost i en høj skål.
7.
Mix det hele med en håndmixer, indtil ønsket konsistens.
8.
Smag til med salt og friskkværnet sort peber.
9.
Når dejen er hævet, deles den i fire.
10.
Rul alle fire stykker ud til tynde pizzabunde på et melrystet bord.
11.
Fordel mascarpone på pizzabundene.
12.
Drys med revet mozzarellaost og stykker af bøfmozzarella.
13.
Knæk enderne af aspargeserne, og skær dem i 2-3 stykker.
14.
Bland aspargeserne og frisk spinat med lidt olivenolie og salt, og kom blandingen på pizzaerne.
15.
Kom pizzaerne på en pizzasten og bag dem på en forvarmet grill i ca. 5-10 minutter, eller til de har en fin gylden farve og er sprøde i kanten.
16.
Når pizzaerne er færdigbagte, toppes de med kyllingerester, ristede pinjekerner og pesto.
17.
Pynt af med parmesanflager og frisk basilikum.
Pizzaer
Fjerkræ
Hurtig
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
26235 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
940 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
18.8 %
10.4 g
Kulhydrat:
34.6 %
19.1 g
Fedt:
46.6 %
11.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;