HjemOpskrifterGrillet hel rødspætte med kartoffelsalat

Grillet hel rødspætte med kartoffelsalat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 flåede rødspætter
  • 2 citroner (usprøjtede)
  • 1 bundt frisk timian
  • groft salt
kartoffelsalat:
  • 800 g nemme små kartofler
  • 1 bundt frisk koriander
  • 1 citron (usprøjtet)
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 bundt grøn asparges
  • 100 g friske gedeoste i saltlage
  • salt og sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skyl fisken under koldt vand.

  • 2.
    Dup den tør med køkkenrulle.

  • 3.
    Skær citroner i skiver, og læg citronskiver og timian på fiskene.

  • 4.
    Krydr med salt, og læg fiskene i et grillnet.

  • 5.
    Dryp med olivenolie og grill dem ved indirekte varme i ca. 6 minutter på hver side.

  • 6.
    Kog kartofler og skær dem i halve.

  • 7.
    Bland med hakket koriander, saften fra 1 citron, olivenolie og fintsnittede asparges.

  • 8.
    Vend det rundt med smuldret gedeost.

  • 9.
    Krydr med salt og peber.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9137 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
348 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 40.1 %8.2 g
Kulhydrat: 29.4 %6.0 g
Fedt: 30.5 %2.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;