Grillet hel rødspætte med kartoffelsalat

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Grillet hel rødspætte med kartoffelsalat
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 flåede rødspætter

2 usprøjtede citroner

1 potte frisk timian

Salt

 

Kartoffelsalat:

800 g små nemme kartofler

1 potte koriander

1 citron

3 spsk olivenolie

1 bdt grønne asparges

100 g gedeost i saltlage

Salt og peber

Sådan gør du

Skyl fisken under koldt vand. Dup den tør med køkkenrulle. Skær citroner i skiver, og læg citronskiver og timian på fiskene. Krydr med salt, og læg fiskene i et grillnet. Dryp med olivenolie og grill dem ved indirekte varme i ca. 6 minutter på hver side.

Kog kartofler og skær dem i halve. Bland med hakket koriander, saften fra 1 citron, olivenolie og fintsnittede asparges. Vend det rundt med smuldret gedeost. Krydr med salt og peber.

 

Energi pr. person: 2082 kJ / 496 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,0 g
Fedt: 3,8 g
Kulhydrat: 7,8 g