Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Grillet guldørred og quinoasalat med grillet grønt
Grillet guldørred og quinoasalat med grillet grønt
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
groft salt
4 gulerødder
friskkværnet peber
50 g smør
1 dl grofthakket kruspersille
1 dl grofthakket mynte
1 citron (usprøjtet)
olivenolie til pensling
quinoasalat med grillet grønt:
1 grøn squash
100 g radiser
3 dl rå quinoa
200 g edamamebønner
250 g jordbær
125 g blåbær
1 dl grofthakket kruspersille
dressing:
0.5 dl friskpresset citronsaft
1 spsk flydende honning
0.5 olivenolie
salt og sort peber
SÅDAN GØR DU
1.
Kog quinoa efter pakkens forskrift og lad det afkøle.
2.
Skyl og dup fisken tør med køkkenrulle.
3.
Krydr fisken indvendigt med salt og peber.
4.
Læg en klat smør i hver bug sammen med persille, mynte og citron i skiver.
5.
Bind fisken sammen med bomuldssnor eller kom et spyd igennem bugen af fisken for at holde på krydderurterne.
6.
Pensl fisken med olivenolie og grill den i 10 minutter på hver side.
7.
Skær squash i skiver à ca. 1 cm tykkelse og del radiser i halve.
8.
Grill radiser og squashskiver på begge sider, til begge grøntsager har grillstriber.
9.
Bland kogt quinoa med edamamebønner, jordbær i halve, blåbær og grofthakket persille.
10.
Vend de grillede grøntsager i salaten.
11.
Bland ingredienser til dressingen sammen og vend den rundt med quinoasalaten med grillet grønt.
12.
Anret quinoasalat med grillet grønt og grillet guldørred på toppen.
Grøntsager
Grill
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7219 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
458 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
3.0 g
Protein:
9.7 %
2.6 g
Kulhydrat:
34.4 %
9.3 g
Fedt:
55.9 %
6.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;