Grillet guldørred og quinoasalat med grillet grønt

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Grillet guldørred
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 guldørreder

Groft salt

Kværnet peber

50 g smør

1 dl grofthakket persille

1 dl grofthakket mynte

1 øko citron

Olivenolie til pensling

 

Quinoasalat med grillet grønt:

1 squash

100 g radiser

3 dl rå quinoa

200 g edamamebønner

250 g jordbær

125 g blåbær

1 dl grofthakket persille

 

Dressing:

½ dl citronsaft

1 spsk flydende honning

½ dl olivenolie

Salt og peber

Sådan gør du

Kog quinoa efter pakkens forskrift og lad det afkøle. Skyl og dup fisken tør med køkkenrulle. Krydr fisken indvendigt med salt og peber. Læg en klat smør i hver bug sammen med persille, mynte og citron i skiver. Bind fisken sammen med bomuldssnor eller kom et spyd igennem bugen af fisken  for at holde på krydderurterne. Pensl fisken med olivenolie og grill den i 10 minutter på hver side.

Skær squash i skiver à ca. 1 cm tykkelse og del radiser i halve. Grill radiser og squashskiver på begge sider, til begge grøntsager har grillstriber.

Bland kogt quinoa med edamamebønner, jordbær i halve, blåbær og grofthakket persille. Vend de grillede grøntsager i salaten. Bland ingredienser til dressingen sammen og vend den rundt med quinoasalaten med grillet grønt. Anret quinoasalat med grillet grønt og grillet guldørred på toppen.

 

Energi pr. person: 2407 kJ/573 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7 g
Fedt: 7,5 g
Kulhydrat: 6 g