HjemOpskrifterGrillet guldørred og quinoasalat med grillet grønt

Grillet guldørred og quinoasalat med grillet grønt

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • groft salt
  • 4 gulerødder
  • friskkværnet peber
  • 50 g smør
  • 1 dl grofthakket kruspersille
  • 1 dl grofthakket mynte
  • 1 citron (usprøjtet)
  • olivenolie til pensling
quinoasalat med grillet grønt:
  • 1 grøn squash
  • 100 g radiser
  • 3 dl rå quinoa
  • 200 g edamamebønner
  • 250 g jordbær
  • 125 g blåbær
  • 1 dl grofthakket kruspersille
dressing:
  • 0.5 dl friskpresset citronsaft
  • 1 spsk flydende honning
  • 0.5 olivenolie
  • salt og sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kog quinoa efter pakkens forskrift og lad det afkøle.

  • 2.
    Skyl og dup fisken tør med køkkenrulle.

  • 3.
    Krydr fisken indvendigt med salt og peber.

  • 4.
    Læg en klat smør i hver bug sammen med persille, mynte og citron i skiver.

  • 5.
    Bind fisken sammen med bomuldssnor eller kom et spyd igennem bugen af fisken for at holde på krydderurterne.

  • 6.
    Pensl fisken med olivenolie og grill den i 10 minutter på hver side.

  • 7.
    Skær squash i skiver à ca. 1 cm tykkelse og del radiser i halve.

  • 8.
    Grill radiser og squashskiver på begge sider, til begge grøntsager har grillstriber.

  • 9.
    Bland kogt quinoa med edamamebønner, jordbær i halve, blåbær og grofthakket persille.

  • 10.
    Vend de grillede grøntsager i salaten.

  • 11.
    Bland ingredienser til dressingen sammen og vend den rundt med quinoasalaten med grillet grønt.

  • 12.
    Anret quinoasalat med grillet grønt og grillet guldørred på toppen.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7219 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
458 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.0 g
Protein: 9.7 %2.6 g
Kulhydrat: 34.4 %9.3 g
Fedt: 55.9 %6.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;