4 personer
1 skalotteløg
Saft af 1 lime
2 spsk, ingefær, grofthakket
2 spsk. fish sauce
1 tsk. sukker
1 spsk. sojasauce
1 chili
1 håndfuld koriander + ekstra til pynt
1 melon, f.eks. galia- eller cantaloupmelon
1 spsk. neutral olie, f.eks. solsikkeolie
50 g ristede saltede cashewnødder
Skær skalotteløg i grove stykker, og kom dem i en blender sammen med limesaft, ingefær, fish sauce, sukker, soja, chili i grove stykker og koriander. Blend det sammen til en dressing. Skær melonen i smalle både, og skær skallen af. Gnid melonstykkerne med 1 spsk. af olien, og grill dem kort på hver side, så de får striber. Anret melonstykkerne på et fad, og hæld dressingen over. Pynt med grofthakkede cashewnødder og ekstra koriander.
Energi pr. person: 695KJ/166Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,3 g.
Kulhydrat: 8 g.
Fedt: 5,2 g.