Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Grillet grisemørbrad med pinjekerner og parmaskinke
Grillet grisemørbrad med pinjekerner og parmaskinke
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
500 g Buko® Pikant
1 afpudset svinemørbrad
50 g soltørrede tomater i strimler
1 spsk hakket frisk rosmarin
1 tsk salt
1 tsk tørret chiliflage
40 g ristede pinjekerner
100 g parmaskinke i skiver
1 rosmarinkvist
Sådan gør du
1.
Afpuds mørbraden og dup den tør med køkkenrulle.
2.
Bland pikant flødeost med soltørrede tomater, rosmarin, salt og chiliflager.
3.
Skær en dyb lomme på langs af mørbraden, fyld lommen med flødeost blandingen og ristede pinjekerner.
4.
Rul mørbraden stramt sammen.
5.
Placer 5-6 skiver parmaskinke tæt sammen på et skærebræt så det passer til størrelsen på mørbraden.
6.
Læg den sammenrullede mørbrad på parmaskinken og rul omkring mørbraden.
7.
Snør den sammen med kødsnor og en kvist rosmarin.
8.
Grill mørbraden ved indirekte varme i ca. 20 -22 min. - vend af og til.
9.
Lad kødet hvile under et klæde indtil servering.
10.
Skæres i 1-2 cm. tykke skiver og serveres på fad eller skærebræt.
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9232 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
874 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
26.3 %
13.5 g
Kulhydrat:
5.6 %
2.9 g
Fedt:
68.1 %
16.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;