HjemOpskrifterGrillet grisemørbrad med pinjekerner og parmaskinke

Grillet grisemørbrad med pinjekerner og parmaskinke

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 500 g Buko® Pikant
  • 1 afpudset svinemørbrad
  • 50 g soltørrede tomater i strimler
  • 1 spsk hakket frisk rosmarin
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk tørret chiliflage
  • 40 g ristede pinjekerner
  • 100 g parmaskinke i skiver
  • 1 rosmarinkvist

Sådan gør du

  • 1.
    Afpuds mørbraden og dup den tør med køkkenrulle.

  • 2.
    Bland pikant flødeost med soltørrede tomater, rosmarin, salt og chiliflager.

  • 3.
    Skær en dyb lomme på langs af mørbraden, fyld lommen med flødeost blandingen og ristede pinjekerner.

  • 4.
    Rul mørbraden stramt sammen.

  • 5.
    Placer 5-6 skiver parmaskinke tæt sammen på et skærebræt så det passer til størrelsen på mørbraden.

  • 6.
    Læg den sammenrullede mørbrad på parmaskinken og rul omkring mørbraden.

  • 7.
    Snør den sammen med kødsnor og en kvist rosmarin.

  • 8.
    Grill mørbraden ved indirekte varme i ca. 20 -22 min. - vend af og til.

  • 9.
    Lad kødet hvile under et klæde indtil servering.

  • 10.
    Skæres i 1-2 cm. tykke skiver og serveres på fad eller skærebræt.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9232 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
874 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 26.3 %13.5 g
Kulhydrat: 5.6 %2.9 g
Fedt: 68.1 %16.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;