Grillet gedeostebrød med rabarberkompot, koriander og frisk oregano

fork and spoon
Tilbehør
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

200 g rabarber

100 g sukker

½ tsk korianderfrø

4 skiver ciabattabrød

200 g gedeosterulle

2 spsk olivenolie

Salt og peber

½ potte frisk oregano 

Sådan gør du

Skær rabarber i mindre stykker og kom dem i en gryde sammen med sukker og knuste korianderfrø. Kog det sammen ved svag varme til en kompot, ca. 10-15 min. til rabarberne begynder at koge ud. Lad kompotten køle ned. Skær gedeosten i skiver og fordel dem på brødene. Dryp med olivenolie og lidt salt og peber og kom brødene ind under grillen i 5 min. til osten smelter og bobler op. Server med rabarberkompot og plukket frisk oregano. 

 

Energi pr. person: 2245KJ/536Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:
Protein: 7,5 g.

Kulhydrat: 33,5 g.

Fedt: 7,5 g.