Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Julekager og konfekt
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Grillet gedeostebrød med rabarberkompot, koriander og frisk oregano
Grillet gedeostebrød med rabarberkompot, koriander og frisk oregano
Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
200 g rabarber
100 g sukker
½ tsk korianderfrø
4 skiver ciabattabrød
200 g frisk gedeost rulle
2 spsk olivenolie
salt og sort peber
SÅDAN GØR DU
1.
Skær rabarber i mindre stykker og kom dem i en gryde sammen med sukker og knuste korianderfrø.
2.
Kog det sammen ved svag varme til en kompot, ca. 10-15 min. til rabarberne begynder at koge ud.
3.
Lad kompotten køle ned.
4.
Skær gedeosten i skiver og fordel dem på brødene.
5.
Dryp med olivenolie og lidt salt og peber og kom brødene ind under grillen i 5 min. til osten smelter og bobler op.
6.
Server med rabarberkompot og plukket frisk oregano.
Tilbehør
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6201 kj / 1482 kcal
Næringsindhold pr. 100g
899 kj / 215 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.5 g
Protein:
10.1 %
5.3 g
Kulhydrat:
52.3 %
27.6 g
Fedt:
37.6 %
9.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;