HjemOpskrifterGrillet gedeostebrød med rabarberkompot, koriander og frisk oregano

Grillet gedeostebrød med rabarberkompot, koriander og frisk oregano

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 200 g rabarber
  • 100 g sukker
  • 0.5 tsk korianderfrø
  • 4 skiver ciabattabrød
  • 200 g friske gedeoste rulle
  • 2 spsk olivenolie
  • salt og sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær rabarber i mindre stykker og kom dem i en gryde sammen med sukker og knuste korianderfrø.

  • 2.
    Kog det sammen ved svag varme til en kompot, ca. 10-15 min. til rabarberne begynder at koge ud.

  • 3.
    Lad kompotten køle ned.

  • 4.
    Skær gedeosten i skiver og fordel dem på brødene.

  • 5.
    Dryp med olivenolie og lidt salt og peber og kom brødene ind under grillen i 5 min. til osten smelter og bobler op.

  • 6.
    Server med rabarberkompot og plukket frisk oregano.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6053 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
880 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.8 g
Protein: 8.6 %4.4 g
Kulhydrat: 50.9 %26.3 g
Fedt: 40.5 %9.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;