4 personer
1 lille grov baguette i 2 cm
tykke skiver ca. 12 skiver
150 g KIRKS gedebrie i 12 skiver
250 g San Marzano tomater
1 ds. Maestranza grønne oliven
1 glas Serrats Tun Albacore
i olie, fordelt i mindre stykker
½ Romaine salat, plukket i mindre stykker
½ potte frisk basilikum
Honning dressing:
2 spsk. dijonsennep med honning
1 tsk. flydende honning
3 spsk. lys balsamico eddike
1 spsk. friske timianblade
1 dl ekstra olivenolie
Kværnet peber og lidt seasalt
Pisk ingredienser til dressingen sammen i en skål. Kom skyllede hele tomater på grillen i 5 min. ved indirekte varme og krydr med salt og peber. Fordel gedebrie på de 12 stykker baguette. Kom dem på grillen i 2-3 min. til de er gyldne og har fået grillsmag. Anret 4 store flotte tallerkener med Romaine salat, de grillede brødstykker med gedebrie, de grillede tomater, oliven og tun. Lige inden servering dryp dressingen over og pynt med friske basilikumblade.