Grillet gedebrie på brød med
 tun og oliven

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer


1 lille grov baguette i 2 cm 
tykke skiver ca. 12 skiver

150 g KIRKS gedebrie i 12 skiver

250 g San Marzano tomater

1 ds. Maestranza grønne oliven

1 glas Serrats Tun Albacore
i olie, fordelt i mindre stykker

½ Romaine salat, plukket i mindre stykker

½ potte frisk basilikum



Honning dressing:

2 spsk. dijonsennep med honning

1 tsk. flydende honning

3 spsk. lys balsamico eddike

1 spsk. friske timianblade

1 dl ekstra olivenolie

Kværnet peber og lidt seasalt

Sådan gør du

Pisk ingredienser til dressingen 
sammen i en skål. 
Kom skyllede hele tomater på grillen 
i 5 min. ved indirekte varme og krydr med salt og peber. Fordel gedebrie på de 12 stykker 
baguette. 
Kom dem på grillen i 2-3 min. til 
de er gyldne og har fået grillsmag. Anret 4 store flotte tallerkener med Romaine salat, de grillede brødstykker
med gedebrie, de grillede tomater, 
oliven og tun. Lige inden servering dryp dressingen over og pynt med friske basilikumblade.