HjemOpskrifterGrillet gedebrie på brød med tun og oliven

Grillet gedebrie på brød med tun og oliven

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 150 g Castello® økologisk brie i 12 skiver
  • 1 grov brød (baguette)
  • 250 g tomater
  • 1 glas grøn oliven
  • 1 dåse tun i olie, fordelt i mindre stykker
  • 0.5 romainesalat, plukket i mindre stykker
  • 0.5 bundt frisk basilikum
    Honning dressing:
    • 2 spsk dijon-honningsennep
    • 1 tsk flydende honning
    • 3 spsk hvid balsamicoeddike
    • 1 spsk frisk timian
    • 1 dl olivenolie
    • friskkværnet peber og salt

    SÅDAN GØR DU

    • 1.
      Pisk ingredienser til dressingen sammen i en skål.

    • 2.
      Kom skyllede hele tomater på grillen i 5 min. ved indirekte varme og krydr med salt og peber.

    • 3.
      Fordel gedebrie på de 12 stykker baguette.

    • 4.
      Kom dem på grillen i 2-3 min. til de er gyldne og har fået grillsmag.

    • 5.
      Anret 4 store flotte tallerkener med Romaine salat, de grillede brødstykkermed gedebrie, de grillede tomater, oliven og tun.

    • 6.
      Lige inden servering dryp dressingen over og pynt med friske basilikumblade.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    8812 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    742 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 1.3 g
    Protein: 16.6 %7.2 g
    Kulhydrat: 8.6 %3.8 g
    Fedt: 74.8 %15.0 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;