HjemOpskrifterGrillet culotte med thai peanutdressing og nem nudelsalat

Grillet culotte med thai peanutdressing og nem nudelsalat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 okseculotte
  • 2 spsk sojasauce
  • 1 spsk vindruekerneolie
dressing:
  • 100 g peanutbutter
  • 2 spsk risvinseddike
  • saft fra 0.5 limefrugt
  • 2 spsk sesamolie
  • 1 spsk rørsukker
  • 1 tsk tørret chiliflage
  • 0.5 dl vand
salat:
  • 150 g tørrede fuldkornsnudler
  • 2 forårsløg
  • 150 g blandet salat
  • 100 g ristede peanuts

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Rids fedtet på culotten.

  • 2.
    Bland 2 spsk soja med vindruekerneolie og mariner kødet i det i mindst 1 time.

  • 3.
    Grill kødet ved indirekte varme i 40-45 min eller til det har en centrumstemperatur på 55°C for medium rare.

  • 4.
    Lad kødet hvile 10 min. før det skæres ud i skiver.

  • 5.
    Kom alle ingredienserne til dressingen i en blender og blend til en cremet dressing.

  • 6.
    Tilsæt mere vand, hvis dressingen er for tyk.

  • 7.
    Kog nudlerne efter pakkens anvisning og skyl dem i koldt vand.

  • 8.
    Bland med fintsnittet forårsløg og salat og kom dressing og peanuts over.

  • 9.
    Server med kødet.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
24568 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1016 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.1 g
Protein: 27.6 %16.5 g
Kulhydrat: 11 %6.6 g
Fedt: 61.4 %16.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;