Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Grillet culotte med thai peanutdressing og nem nudelsalat
Grillet culotte med thai peanutdressing og nem nudelsalat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 okseculotte
2 spsk sojasauce
1 spsk vindruekerneolie
dressing:
100 g peanutbutter
2 spsk risvinseddike
saft fra 0.5 limefrugt
2 spsk sesamolie
1 spsk rørsukker
1 tsk tørret chiliflage
0.5 dl vand
salat:
150 g tørrede fuldkornsnudler
2 forårsløg
150 g blandet salat
100 g ristede peanuts
Sådan gør du
1.
Rids fedtet på culotten.
2.
Bland 2 spsk soja med vindruekerneolie og mariner kødet i det i mindst 1 time.
3.
Grill kødet ved indirekte varme i 40-45 min eller til det har en centrumstemperatur på 55°C for medium rare.
4.
Lad kødet hvile 10 min. før det skæres ud i skiver.
5.
Kom alle ingredienserne til dressingen i en blender og blend til en cremet dressing.
6.
Tilsæt mere vand, hvis dressingen er for tyk.
7.
Kog nudlerne efter pakkens anvisning og skyl dem i koldt vand.
8.
Bland med fintsnittet forårsløg og salat og kom dressing og peanuts over.
9.
Server med kødet.
SPISETID opskrift
Salater
Dip og dressinger
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
24568 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1016 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
27.6 %
16.5 g
Kulhydrat:
11 %
6.6 g
Fedt:
61.4 %
16.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;