Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Økologi
Baby
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Grillet culotte med grillet tapaspeber og kold kartoffelsalat
Grillet culotte med grillet tapaspeber og kold kartoffelsalat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 okseculotte (ca. 1 kg)
salt og sort peber
15 g friske rosmarinkviste
grillet tapaspeber:
400 g padrón pebre (padron)
95½ g olivenolie
2 tsk havsalt
1 tsk røget paprika
sommer kartoffelsalat:
600 g kogte nye kartofler
2 avocadoer i tern
½ icebergsalat i grove stykker
150 g ærter i bælg
1 dl purløg
dressing:
2 tsk revet frisk ingefær
2 tsk flydende honning
2 spsk friskpresset citronsaft
95½ g olivenolie
pynt:
15 g friske rosmarinkviste
SÅDAN GØR DU
1.
Dup culotten tør med køkkenrulle og snit fedtet med klassisk culottesnit.
2.
Forbered grill til indirekte varme, krydr culotte med salt og peber.
3.
Kom culotten i en foliebakke, med rosmarinkviste.
4.
Grill den ved medium varme i ca. 35-40 min.
5.
Brug et stegetermometer, der stikkes i midten af stegen.
6.
Skal vise ca. 56 grader.
7.
Grill derefter stegen ved direkte varme i 5 min. så den får et grillet look.
8.
Tag stegen af grillen og lad den gerne trække tildækket i 20 min. inden udskæring.
9.
Ryst ingredienser sammen til dressingen.
10.
Vend alle ingredienser sammen til salaten og vend dressing i.
11.
Krydr ekstra med salt og peber.
12.
Vend tapaspeber i en skål med olivenolie, salt og røget paprika.
13.
Gør grill klar til direkte varme og lige inden servering grilles tapaspeber på grillen i ca. 4 min. og vendes undervejs.
14.
Anret culotte i skiver på et bræt med grillet padron peppers og kartoffelsalat i skål.
Grøntsager
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
23809 kj / 5690 kcal
Næringsindhold pr. 100g
662 kj / 158 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
26 %
10.1 g
Kulhydrat:
11.8 %
4.6 g
Fedt:
62.2 %
11.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;