Grillet blomkålssalat med parmesanost

fork and spoon
Tilbehør
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

500 g blomkål i skiver

1 dl soltørrede tomater i strimler

200 g halverede cherrytomater

40 g ristede pinjekerner

40 g parmesanost, groft revet

1,5 dl bredbladet persille, hakket

 

Dressing:

3 spsk. oliven olie

2 spsk. æbleeddike

2 spsk. flydende honning

1 tsk. gurkemeje

1 tsk. karry

salt og peber

Sådan gør du

Tilberedning:

Ryst alle ingredienser sammen til dressingen i et glas med patent låg.

 

Skær blomkål i 1 cm tykke skiver, det skal være så meget overflade som muligt at grille på.

Grilles på gas-grill, kul-grill eller grill-pande til de har grill striber i ca. 2-3 min. Grilles kun på 1 side. De grillede blomkålsstykker placeres på et fad og afkøles.

 

På et stort fladt fad anrettes de grillede blomkåls buketter, halverede cherrytomater, soltørrede tomater og revet parmesanost.

Fordel dressingen over salaten.

Drys hakket persille og ristede pinjekerner over salaten og server.

 

Energi pr. person: 1278 Kj/ 304 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,0 g.
Kulhydrat: 7,5 g.
Fedt: 12,5 g.

SE TRIN-FOR-TRIN VIDEO HER - ELLER SE FLERE VIDEOER HER