HjemOpskrifterGrillet blomkålssalat med parmesanost

Grillet blomkålssalat med parmesanost

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 500 g blomkål i skiver
  • 1 dl soltørret tomat
  • 200 g cherrytomater
  • 40 g ristede pinjekerner
  • 40 g parmesanost
  • 1.5 dl hakket bredbladet persille
dressing:
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 spsk æbleeddike
  • 2 spsk flydende honning
  • 1 tsk stødt gurkemeje
  • 1 tsk karry
  • salt og sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Tilberedning: Ryst alle ingredienser sammen til dressingen i et glas med patent låg.

  • 2.
    Skær blomkål i 1 cm tykke skiver, det skal være så meget overflade som muligt at grille på.

  • 3.
    Grilles på gas-grill, kul-grill eller grill-pande til de har grill striber i ca. 2-3 min.

  • 4.
    Grilles kun på 1 side.

  • 5.
    De grillede blomkålsstykker placeres på et fad og afkøles.

  • 6.
    På et stort fladt fad anrettes de grillede blomkåls buketter, halverede cherrytomater, soltørrede tomater og revet parmesanost.

  • 7.
    Fordel dressingen over salaten.

  • 8.
    Drys hakket persille og ristede pinjekerner over salaten og server.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4509 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
488 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.0 g
Protein: 12.4 %3.6 g
Kulhydrat: 22.4 %6.4 g
Fedt: 65.2 %8.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;