4 personer
1 aubergine i skiver på langs
1 squash i skiver på langs
1 spsk. salt
50 g salat løg, finthakket
4 spsk. oliven olie
5 g finthakket basilikum
100 g il fornaio brød i grove tern
2 spsk. olie til ristning af brød
200 g Karolines klassiske salat ost i tern
100 g haricots verts
Pynt med ærteskud og basilikum
Salt aubergine skiver og squash skiver i et dørslag med groft salt i 20 min.
Blancher haricots verts i 4 min. i letsaltet vand, skyl med koldt vand og afdryppes i sigte.
Varm oliven olie op på en pande. Rist il fornaio brød på en pande til de er gyldne.
Børst saltet af aubergine og squash og grilles på grillpande til der har fået farve.
Anret et fad med grillede skiver af aubergine, squash, hakket løg, finhakket basilikum,
ristede brød tern, haricots vert og salat tern. Krydr salaten med salt og frisk kværnet peber.
Energi pr. person: 1817 kJ ( 432 kcal)
Energifordeling pr. 100g
Protein: 14 %
Fedt: 67 %
Kulhydrat: 19 %