HjemOpskrifterGrillet aubergine- og squashsalat med salatost i tern

Grillet aubergine- og squashsalat med salatost i tern

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 aubergine i skiver på langs
  • 1 grøn squash i skiver på langs
  • 1 spsk salt
  • 50 g finthakket salatløg
  • 4 spsk olivenolie
  • 5 g friske basilikumblade
  • 100 g il fornaio brød i grove tern
  • 2 spsk olie til ristning af brød
  • 200 g Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern
  • 100 g haricots verts
  • 5 g friske basilikumblade
  • & ærteskud

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Salt aubergine skiver og squash skiver i et dørslag med groft salt i 20 min.

  • 2.
    Blancher haricots verts i 4 min. i letsaltet vand, skyl med koldt vand og afdryppes i sigte.

  • 3.
    Varm oliven olie op på en pande.

  • 4.
    Rist il fornaio brød på en pande til de er gyldne.

  • 5.
    Børst saltet af aubergine og squash og grilles på grillpande til der har fået farve.

  • 6.
    Anret et fad med grillede skiver af aubergine, squash, hakket løg, finhakket basilikum, ristede brød tern, haricots vert og salat tern.

  • 7.
    Krydr salaten med salt og frisk kværnet peber.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6638 kj / 1587 kcal
Næringsindhold pr. 100g
895 kj / 214 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.6 g
Protein: 11.5 %6.0 g
Kulhydrat: 16.2 %8.5 g
Fedt: 72.3 %17.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;