Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Grillet aubergine- og squashsalat med salatost i tern

Ingen bedømmelser endnu
30-60 min
4 personer

Ingredienser

1 aubergine i skiver på langs
1 squash i skiver på langs
1 spsk. salt
50 g salat løg, finthakket
4 spsk. oliven olie
5 g finthakket basilikum
100 g il fornaio brød i grove tern
2 spsk. olie til ristning af brød
200 g Karolines klassiske salat ost i tern
100 g haricots verts
Pynt med ærteskud og basilikum

Salt aubergine skiver og squash skiver i et dørslag med groft salt i 20 min.
Blancher haricots verts i 4 min. i letsaltet vand, skyl med koldt vand og afdryppes i sigte.
Varm oliven olie op på en pande. Rist il fornaio brød på en pande til de er gyldne.
Børst saltet af aubergine og squash og grilles på grillpande til der har fået farve.
Anret et fad med grillede skiver af aubergine, squash, hakket løg, finhakket basilikum,
ristede brød tern, haricots vert og salat tern. Krydr salaten med salt og frisk kværnet peber.

 

Energi pr. person: 1817 kJ   ( 432 kcal) 
Energifordeling pr. 100g 
Protein: 14 % 
Fedt: 67 %
Kulhydrat: 19 %

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Grillet aubergine

Salt aubergine skiver og squash skiver i et dørslag med groft salt i 20 min.
Blancher haricots verts i 4 min. i letsaltet vand, skyl med koldt vand og afdryppes i sigte.
Varm oliven olie op på en pande. Rist il fornaio brød på en pande til de er gyldne.
Børst saltet af aubergine og squash og grilles på grillpande til der har fået farve.
Anret et fad med grillede skiver af aubergine, squash, hakket løg, finhakket basilikum,
ristede brød tern, haricots vert og salat tern. Krydr salaten med salt og frisk kværnet peber.

 

Energi pr. person: 1817 kJ   ( 432 kcal) 
Energifordeling pr. 100g 
Protein: 14 % 
Fedt: 67 %
Kulhydrat: 19 %