Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Grillet aubergine- og squashsalat med salatost i tern
Grillet aubergine- og squashsalat med salatost i tern
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 aubergine i skiver på langs
1 grøn squash i skiver på langs
1 spsk salt
50 g finthakket salatløg
4 spsk olivenolie
5 g finthakket frisk basilikum
100 g il fornaio brød i grove tern
2 spsk olie til ristning af brød
200 g Arla Karolines Køkken® Klassisk Salatost i tern
100 g haricots verts
pynt med frisk basilikum
& ærteskud
SÅDAN GØR DU
1.
Salt aubergine skiver og squash skiver i et dørslag med groft salt i 20 min.
2.
Blancher haricots verts i 4 min. i letsaltet vand, skyl med koldt vand og afdryppes i sigte.
3.
Varm oliven olie op på en pande.
4.
Rist il fornaio brød på en pande til de er gyldne.
5.
Børst saltet af aubergine og squash og grilles på grillpande til der har fået farve.
6.
Anret et fad med grillede skiver af aubergine, squash, hakket løg, finhakket basilikum, ristede brød tern, haricots vert og salat tern.
7.
Krydr salaten med salt og frisk kværnet peber.
Grøntsager
Grill
Salater
Klima Kærlig opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6465 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
758 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.9 g
Protein:
12.3 %
5.5 g
Kulhydrat:
14.7 %
6.5 g
Fedt:
73 %
15.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;