Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Grillet ananas med ahornsirup, vaniljeis og lakrids

30-60 min
4 personer

Ingredienser

1 ananas

2 spsk. sukker

1 dl mandler

4 spsk. ahornsirup

2 spsk. kokosmel

4 kugler vaniljeis

Pynt:

1 tsk. Lakridspulver

Om råvarerne

Varm sukkeret på en pande til det smelter til karamel. Kom mandlerne på og vend dem ind
i karamellen, til de er helt dækkede. Kom derefter de karamelliserede mandler på et stykke bagepapir og lad dem afkøle. Til sidst hakkes de groft og bruges som pynt.

Rist kokosmel på en lille pande til det er gyldent i ca. 2-3 min.

Skær bund og top af ananassen. Halver den, fjern kernen og skær skallen af. De to halvdele skæres i ca. 8 skiver. Ananassen grilles ved direkte varme i 2 min. på hver side.

Anret de grillede skiver af ananas på 4 tallerkener.

Fordel ahornsirup over ananasskiverne, drys med ristet kokosmel og de karamelliserede mandler.

Vaniljeis kugles op og placeres på toppen.

Drys til sidst med lakridspulver.

 

 

Energi pr. person:

1508 Kj/ 359 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,0 g.
Kulhydrat: 21 g.
Fedt:  5 g.

Grillet ananas

Varm sukkeret på en pande til det smelter til karamel. Kom mandlerne på og vend dem ind
i karamellen, til de er helt dækkede. Kom derefter de karamelliserede mandler på et stykke bagepapir og lad dem afkøle. Til sidst hakkes de groft og bruges som pynt.

Rist kokosmel på en lille pande til det er gyldent i ca. 2-3 min.

Skær bund og top af ananassen. Halver den, fjern kernen og skær skallen af. De to halvdele skæres i ca. 8 skiver. Ananassen grilles ved direkte varme i 2 min. på hver side.

Anret de grillede skiver af ananas på 4 tallerkener.

Fordel ahornsirup over ananasskiverne, drys med ristet kokosmel og de karamelliserede mandler.

Vaniljeis kugles op og placeres på toppen.

Drys til sidst med lakridspulver.

 

 

Energi pr. person:

1508 Kj/ 359 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,0 g.
Kulhydrat: 21 g.
Fedt:  5 g.