Grillede søde kartofler med sauce verde og gedeost

fork and spoon
Tilbehør
clock
0-30 min
Grillede søde kartofler med sauce verde og gedeost
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

500 g søde kartofler

1+3 spsk olivenolie

Salt og sort peber

1 håndfuld bredbladet persille

1 chili

1 fed hvidløg

2 spsk kapers

Saft og revet skal fra ½ usprøjtet citron

150 g gedefriskost 

Sådan gør du

Skræl kartoflerne og skær dem i 1 cm tykke skiver. Pensl dem med 1 spsk olie og grill dem ca. 5 min. pr. side ved medium varme – eller ved indirekte varme under låg.

Hak persillen fint og bland med 3 spsk olivenolie, hakket chili, knust hvidløg, grofthakkede kapers og citronsaft- og skal. Smag til med salt og peber.

Servér kartoflerne på et fad med sauce verde over og smuldr med gedeost. 

 

Energi pr. person: 1180KJ/282Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g: 

Protein: 3 g.

Kulhydrat: 12,9 g.

Fedt: 9,4 g.