4 personer
Kartofler:
800 g kartofler
2 spsk. Olivenolie
Salt.
Romescosauce:
1 rød peberfrugt
50 g smuttede mandler
1 fed hvidløg
Saft fra ½ citron
4 soltørrede tomater i olie
½ tsk. Paprika
2 spsk. Olivenolie
Salt og sort peber
Rødspætte:
8 skiver serranoskinke
8 små rødspættefileter
2 spsk. rød pesto
1 spsk. frisk rosmarin
1 tsk. olivenolie
Skrub kartoflerne og skær dem i smalle både. Vend dem med olie og krydr med salt. Fordel dem i ét lag på en bageplade med bagepapir og bag dem sprøde ved 200°C i 35-40 min. Grill peberfrugten til skindet er helt sort. Lad den køle lidt af og fjern så stilk, kerner og skind. Blend peberfrugt med mandler, hvidløg, citronsaft, soltørrede tomater, paprika og olie og smag til med salt og peber. Læg skinkeskiverne på et skærebræt og kom en rødspættefilet på hver. Smør med rød pesto og drys med hakket rosmarin. Rul fisken sammen med skinken og sæt en tandstik i for at lukke. Smør med olivenolie og grill fiskerullerne 3-4 min. pr. side.
Energi pr. person: 2699KJ/645Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,4 g.
Kulhydrat: 6,9 g.
Fedt: 3,9 g.