Grillede Portobellosvampe med tomatsalat

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer


1 bk. Portobello svampe (ca. 4 stk)

100 g KIRKS gedefrisk ost

½ potte timian

Salt og peber



Tomatsalat:

1 bk. San Marzano tomater 


1 dl basilikum skåret i strimler

2 spsk. ekstra olivenolie

1 tsk. lys balsamico

Salt og peber

Sådan gør du

Skyl og skær tomaterne i små tern. Bland dem med basilikumstrimler, olivenolie, lys balsamico, salt og peber. Rengør Portobello svampe med en pensel og skær stokken af. Grill svampene på ”stok siden” i 2 min. Fordel KIRKS gedefriskost ud på hver Portobello svamp. Kom lidt frisk timian på og drys med salt og 
kværnet peber. Svampene grilles i 
4-5 min. ved direkte varme til de er varme og grillede. Anret de grillede Portobello svampe med tomatsalat på toppen som tilbehør til kødret eller som forret.