HjemOpskrifterGrillede Portobellosvampe med tomatsalat

Grillede Portobellosvampe med tomatsalat

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Portobellosvampe
  • 4 portobello svampe
  • 100 g frisk gedeost
  • ½ bundt frisk timian
  • salt og sort peber
Tomatsalat:
  • 1 dåse tomater
  • 1 dl frisk basilikum skåret i strimler
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk hvid balsamicoeddike
  • salt og sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skyl og skær tomaterne i små tern.

  • 2.
    Bland dem med basilikumstrimler, olivenolie, lys balsamico, salt og peber.

  • 3.
    Rengør Portobello svampe med en pensel og skær stokken af.

  • 4.
    Grill svampene på ”stok siden” i 2 min.

  • 5.
    Fordel KIRKS gedefriskost ud på hver Portobello svamp.

  • 6.
    Kom lidt frisk timian på og drys med salt og kværnet peber.

  • 7.
    Svampene grilles i 4-5 min. ved direkte varme til de er varme og grillede.

  • 8.
    Anret de grillede Portobello svampe med tomatsalat på toppen som tilbehør til kødret eller som forret.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2194 kj / 524 kcal
Næringsindhold pr. 100g
377 kj / 90 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 14.4 %3.2 g
Kulhydrat: 12 %2.7 g
Fedt: 73.6 %7.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;