Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Grillede Portobellosvampe med tomatsalat

Bedømmelse (8)
0-30 min
Klimakærlig opskrift: 
4 personer

Ingredienser

1 bk. Portobello svampe (ca. 4 stk)
100 g KIRKS gedefrisk ost
½ potte timian
Salt og peber
Tomatsalat:
1 bk. San Marzano tomater 

1 dl basilikum skåret i strimler
2 spsk. ekstra olivenolie
1 tsk. lys balsamico
Salt og peber

Skyl og skær tomaterne i små tern. Bland dem med basilikumstrimler, olivenolie, lys balsamico, salt og peber. Rengør Portobello svampe med en pensel og skær stokken af. Grill svampene på ”stok siden” i 2 min. Fordel KIRKS gedefriskost ud på hver Portobello svamp. Kom lidt frisk timian på og drys med salt og 
kværnet peber. Svampene grilles i 
4-5 min. ved direkte varme til de er varme og grillede. Anret de grillede Portobello svampe med tomatsalat på toppen som tilbehør til kødret eller som forret.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.

Skyl og skær tomaterne i små tern. Bland dem med basilikumstrimler, olivenolie, lys balsamico, salt og peber. Rengør Portobello svampe med en pensel og skær stokken af. Grill svampene på ”stok siden” i 2 min. Fordel KIRKS gedefriskost ud på hver Portobello svamp. Kom lidt frisk timian på og drys med salt og 
kværnet peber. Svampene grilles i 
4-5 min. ved direkte varme til de er varme og grillede. Anret de grillede Portobello svampe med tomatsalat på toppen som tilbehør til kødret eller som forret.