4 personer
1 bk. Portobello svampe (ca. 4 stk)
100 g KIRKS gedefrisk ost
½ potte timian
Salt og peber
Tomatsalat:
1 bk. San Marzano tomater
1 dl basilikum skåret i strimler
2 spsk. ekstra olivenolie
1 tsk. lys balsamico
Salt og peber
Skyl og skær tomaterne i små tern. Bland dem med basilikumstrimler, olivenolie, lys balsamico, salt og peber. Rengør Portobello svampe med en pensel og skær stokken af. Grill svampene på ”stok siden” i 2 min. Fordel KIRKS gedefriskost ud på hver Portobello svamp. Kom lidt frisk timian på og drys med salt og kværnet peber. Svampene grilles i 4-5 min. ved direkte varme til de er varme og grillede. Anret de grillede Portobello svampe med tomatsalat på toppen som tilbehør til kødret eller som forret.