Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Halloween
julebag
Hjem
Opskrifter
Grillede Portobellosvampe med tomatsalat
Grillede Portobellosvampe med tomatsalat
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Portobellosvampe
4 portobello svampe
100 g frisk gedeost
½ bundt frisk timian
salt og sort peber
Tomatsalat:
1 dåse tomater
1 dl frisk basilikum skåret i strimler
2 spsk olivenolie
1 tsk hvid balsamicoeddike
salt og sort peber
SÅDAN GØR DU
1.
Skyl og skær tomaterne i små tern.
2.
Bland dem med basilikumstrimler, olivenolie, lys balsamico, salt og peber.
3.
Rengør Portobello svampe med en pensel og skær stokken af.
4.
Grill svampene på ”stok siden” i 2 min.
5.
Fordel KIRKS gedefriskost ud på hver Portobello svamp.
6.
Kom lidt frisk timian på og drys med salt og kværnet peber.
7.
Svampene grilles i 4-5 min. ved direkte varme til de er varme og grillede.
8.
Anret de grillede Portobello svampe med tomatsalat på toppen som tilbehør til kødret eller som forret.
Grøntsager
Klima Kærlig opskrift
Forret
Hovedret
Salater
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2194 kj / 524 kcal
Næringsindhold pr. 100g
377 kj / 90 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
14.4 %
3.2 g
Kulhydrat:
12 %
2.7 g
Fedt:
73.6 %
7.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;