HjemOpskrifterGrillede Portobellosvampe med tomatsalat

Grillede Portobellosvampe med tomatsalat

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Portobellosvampe
  • 4 portobello svampe
  • 100 g friske gedeoste
  • 0.5 bundt frisk timian
  • salt og sort peber
    Tomatsalat:
    • 1 dåse tomat
    • 1 dl frisk basilikum skåret i strimler
    • 2 spsk olivenolie
    • 1 tsk hvid balsamicoeddike
    • salt og sort peber

    SÅDAN GØR DU

    • 1.
      Skyl og skær tomaterne i små tern.

    • 2.
      Bland dem med basilikumstrimler, olivenolie, lys balsamico, salt og peber.

    • 3.
      Rengør Portobello svampe med en pensel og skær stokken af.

    • 4.
      Grill svampene på ”stok siden” i 2 min.

    • 5.
      Fordel KIRKS gedefriskost ud på hver Portobello svamp.

    • 6.
      Kom lidt frisk timian på og drys med salt og kværnet peber.

    • 7.
      Svampene grilles i 4-5 min. ved direkte varme til de er varme og grillede.

    • 8.
      Anret de grillede Portobello svampe med tomatsalat på toppen som tilbehør til kødret eller som forret.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    2034 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    351 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 1.5 g
    Protein: 14.4 %3.0 g
    Kulhydrat: 11.4 %2.4 g
    Fedt: 74.2 %7.0 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;