HjemOpskrifterGrillede nakkekoteletter med rødbedehummus

Grillede nakkekoteletter med rødbedehummus

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 nakkekoteletter
Rødebedehummus:
  • 1 dåse kikært i lage
  • 2 skrællet rødbeder
  • 1 spsk tahin
  • 1 dl creme fraiche 18%
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 0.5 tsk stødt spidskommen
  • 1 knust fed hvidløg
  • groft salt
  • 0.5 finthakket frisk chili
Tilbehør
  • ovnbagte kartoffel med havsalt

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Krydr koteletter med salt og peber.

  • 2.
    Grill på en grill pande nakkekoteletter i 3 min på hver side.

  • 3.
    Bland alle ingredienser sammen i en skål og blend med en stavblender til ensartet konsistens.

  • 4.
    Smag til med ekstra salt.

  • 5.
    Server de grillede danske nakkekoteletter med rødbedehummus og ovnkartofler.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7243 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
465 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.4 g
Protein: 31.2 %8.5 g
Kulhydrat: 25.6 %7.0 g
Fedt: 43.2 %5.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;