HjemOpskrifterGrillede nakkekoteletter med rødbedehummus

Grillede nakkekoteletter med rødbedehummus

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 nakkekoteletter
Rødebedehummus:
  • 1 dåse kikærter i saltlage
  • 2 skrællet rødbeder
  • 1 spsk tahin
  • 1 dl creme fraiche 18%
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • ½ tsk stødt spidskommen
  • 1 knust fed hvidløg
  • groft salt
  • ½ finthakket chili
Tilbehør
  • ovnbagte kartofler med havsalt

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Krydr koteletter med salt og peber.

  • 2.
    Grill på en grill pande nakkekoteletter i 3 min på hver side.

  • 3.
    Bland alle ingredienser sammen i en skål og blend med en stavblender til ensartet konsistens.

  • 4.
    Smag til med ekstra salt.

  • 5.
    Server de grillede danske nakkekoteletter med rødbedehummus og ovnkartofler.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7284 kj / 1741 kcal
Næringsindhold pr. 100g
467 kj / 112 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.3 g
Protein: 31.7 %8.7 g
Kulhydrat: 24.8 %6.8 g
Fedt: 43.5 %5.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;