HjemOpskrifterGrillede majs med cremet mexitopping

Grillede majs med cremet mexitopping

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 majskolber
  • 100 g creme fraiche 38%
  • 75 g Puck® salatost i blok
  • 1 tsk tørrede chiliflager
  • ½ tsk paprika
  • ½ tsk groft salt
  • saft fra ½ limefrugt
  • 1 bæger frisk koriander

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Pil bladene af majsen og grill dem på alle sider til de bliver mørkegule med enkelte sorte pletter.

  • 2.
    Rør imens creme fraiche sammen med smuldret feta, chiliflager, paprika, salt og limejuice.

  • 3.
    Server majsen smurt med creme fraiche blandingen og drysset med lidt ekstra chili og frisk koriander.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5967 kj / 1426 kcal
Næringsindhold pr. 100g
488 kj / 117 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.4 g
Protein: 14.4 %4.1 g
Kulhydrat: 41 %11.8 g
Fedt: 44.6 %5.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;