Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Grillede majs med cremet mexitopping

0-30 min
4 personer

Ingredienser

4 majskolber
100 g creme fraiche 38 %
75 g feta
1 tsk. chiliflager
½ tsk. paprika
½ tsk. groft salt
Saft fra ½ lime
½ potte frisk koriander

Om råvarerne

Pil bladene af majsen og grill dem på alle sider til de bliver mørkegule med enkelte sorte pletter. Rør imens creme fraiche sammen med smuldret feta, chiliflager, paprika, salt og limejuice. Server majsen smurt med creme fraiche blandingen og drysset med lidt ekstra chili og frisk koriander.

Energi pr. person:
937KJ/224Kcal

Næringsindhold pr. 100g
Protein: 5,4g
Kulhydrat: 14,6g
Fedt: 11,4g

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Grillede majs

Pil bladene af majsen og grill dem på alle sider til de bliver mørkegule med enkelte sorte pletter. Rør imens creme fraiche sammen med smuldret feta, chiliflager, paprika, salt og limejuice. Server majsen smurt med creme fraiche blandingen og drysset med lidt ekstra chili og frisk koriander.

Energi pr. person:
937KJ/224Kcal

Næringsindhold pr. 100g
Protein: 5,4g
Kulhydrat: 14,6g
Fedt: 11,4g