HjemOpskrifterGrillede majs med cremet mexitopping

Grillede majs med cremet mexitopping

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 majskolber
  • 100 g creme fraiche 38%
  • 75 g Puck® salatost i blok
  • 1 tsk tørret chiliflage
  • 0.5 tsk paprika
  • 0.5 tsk groft salt
  • saft fra 0.5 limefrugt
  • 1 bæger frisk koriander

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Pil bladene af majsen og grill dem på alle sider til de bliver mørkegule med enkelte sorte pletter.

  • 2.
    Rør imens creme fraiche sammen med smuldret feta, chiliflager, paprika, salt og limejuice.

  • 3.
    Server majsen smurt med creme fraiche blandingen og drysset med lidt ekstra chili og frisk koriander.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7383 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
604 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.4 g
Protein: 12.1 %4.3 g
Kulhydrat: 52.9 %18.8 g
Fedt: 35 %5.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;