Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Them Andelsmejeri
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Hjem
Opskrifter
Grillede lammekoteletter med marokkanske kikærter
Grillede lammekoteletter med marokkanske kikærter
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 lammekrone
1 spsk rosmarinkvist
2 fed hvidløg
groft salt
friskkværnet peber
2 spsk olivenolie
1 løg
300 g gulerødder
1 rød chilipeber
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt koriander
2 tsk paprika
2 kanelstænger (eller ½ tsk stødt kanel)
1 dåse kikært i lage
75 g tørrede abrikoser
1 dåse flået tomat
1 håndfuld bredbladet persille
Sådan gør du
1.
Skær lammet ud til koteletter (skær mellem hvert ben).
2.
Vend kødet med hakket rosmarin, 1 fed knust hvidløg, salt, peber og 1 spsk olivenolie.
3.
Lad det stå og trække, mens du laver grøntsagerne.
4.
Skær løg i strimler og skær gulerødder i skiver.
5.
Varm 1 spsk olie i en pande og steg løg og gulerødder sammen.
6.
Hak det andet fed hvidløg, skær chilien i skiver og kom det i grøntsagerne sammen med spidskommen, koriander, paprika og kanel.
7.
Steg videre i 1 minut og tilsæt så kikærter, abrikoser og flåede tomater.
8.
Kog det sammen i 10 min.
9.
Smag til med salt og peber og server med hakket persille.
10.
Varm en grillpande op og grill kødet et par minutter på hver side ved høj varme.
Mellemøsten
Lam
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3959 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
300 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
3.2 g
Protein:
13.7 %
2.4 g
Kulhydrat:
55.2 %
9.8 g
Fedt:
31.1 %
2.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;