Grillede lammeculotter med tomater, aubergine, citron og kartofler

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

500 g små kartofler

4 lammeculotter

Salt og peber

250 g San Marzano tomater

1 aubergine

2 rødløg

1 helt hvidløg

1 økologisk citron

3 spsk olivenolie

3 kviste frisk rosmarin

Sådan gør du

Kog kartoflerne i 10 min. og sigt vandet fra. Kom dem i en bradepande sammen med lammeculotter, tomater, aubergine i grove stykker, rødløg i kvarte og halveret hvidløg. Skær citronen i grove stykker og fordel i bradepanden. Dryp med olivenolie og krydr med rosmarin, salt og peber. Kom bradepanden i grillen og steg ved indirekte varme i 30 min. eller i ovnen ved 200 °C

 

Energi pr. person: 3105KJ/742Kcal. 

 

Næringsindhold pr. 100 g.: 

Protein: 10,1 g.

Kulhydrat: 5,6 g.

Fedt: 9,1 g.