Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Grillede lammechops med panzanella og nye kartofler med krydderurter
Grillede lammechops med panzanella og nye kartofler med krydderurter
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 kg lammechops
1 tsk havsalt
2 spsk olivenolie
0.5 tsk sort peber
5 rosmarinkviste
panzanella:
35 g skalotteløg
400 g blommetomater
2 små rødløg
1 agurk
1 rød peberfrugt
3 spsk rødvinseddike
0.5 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
2 dl grofthakkede frisk basilikum
salt og friskkværnet peber
brødcroutoner:
200 g daggammelt italiensk ciabattabrød
0.5 spsk olivenolie
1 tsk hvidløgssalt
1 tsk havsalt
0.5 friskkværnet peber
tilbehør:
kogte kartoffel
olie
kruspersille
frisk dild
frisk basilikum
SÅDAN GØR DU
1.
Start med at lave brødcroutoner: Skær daggammelt italiensk ciabattabrød i tern à 3 x 3 cm.
2.
Varm en pande op med olivenolie og rist brødternene ved medium varme, til de er gyldne og sprøde.
3.
Krydr med hvidløgssalt, seasalt og kværnet peber.
4.
Kom de ristede brødcroutoner i en skål.
5.
Hak skalotteløg til panzanella fint, skær blommetomater i grove tern og rødløg i tynde både.
6.
Fjern skallen fra agurken og skær den i tern.
7.
Skær rød peber i tern.
8.
Kom rødvinseddike, olivenolie, finthakkede skalotteløg og knust hvidløg i en salatskål.
9.
Tilsæt tomaterne og lad dem marinere lidt.
10.
Kom de øvrige ingredienser til panzanellaen i.
11.
Vend de sprøde brødcroutoner i, og stil salaten på køl indtil servering.
12.
Varm en grill op til direkte varme.
13.
Dup lammechops med køkkenrulle, smør dem med lidt olivenolie og drys med seasalt og kværnet peber.
14.
Grill lammechops i ca. 2 minutter på hver side.
15.
Læg en lille kvist rosmarin på hvert stykke og servér straks de grillede lammechops med den kolde panzanella og kogte kartofler med krydderurter.
Lam
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15056 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
609 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
22.5 %
8.0 g
Kulhydrat:
15.9 %
5.7 g
Fedt:
61.6 %
10.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;