Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Halloween
julebag
Hjem
Opskrifter
Grillede lammechops med panzanella og nye kartofler med krydderurter
Grillede lammechops med panzanella og nye kartofler med krydderurter
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1000 g lammechops
2 tsk havsalt
118 g olivenolie
½ tsk sort peber
5 friske rosmarinkviste
panzanella:
35 g skalotteløg
400 g blommetomater
2 små rødløg
1 agurk
1 rød peberfrugt
3 spsk rødvinseddike
118 g olivenolie
1 fed hvidløg
18 g frisk basilikum
1 g friskkværnet peber
brødcroutoner:
200 g daggammelt italiensk ciabattabrød
118 g olivenolie
1 tsk hvidløgssalt
2 tsk havsalt
1 g friskkværnet peber
tilbehør:
kogte kartofler
olie
kruspersille
dild
18 g frisk basilikum
SÅDAN GØR DU
1.
Start med at lave brødcroutoner: Skær daggammelt italiensk ciabattabrød i tern à 3 x 3 cm.
2.
Varm en pande op med olivenolie og rist brødternene ved medium varme, til de er gyldne og sprøde.
3.
Krydr med hvidløgssalt, seasalt og kværnet peber.
4.
Kom de ristede brødcroutoner i en skål.
5.
Hak skalotteløg til panzanella fint, skær blommetomater i grove tern og rødløg i tynde både.
6.
Fjern skallen fra agurken og skær den i tern.
7.
Skær rød peber i tern.
8.
Kom rødvinseddike, olivenolie, finthakkede skalotteløg og knust hvidløg i en salatskål.
9.
Tilsæt tomaterne og lad dem marinere lidt.
10.
Kom de øvrige ingredienser til panzanellaen i.
11.
Vend de sprøde brødcroutoner i, og stil salaten på køl indtil servering.
12.
Varm en grill op til direkte varme.
13.
Dup lammechops med køkkenrulle, smør dem med lidt olivenolie og drys med seasalt og kværnet peber.
14.
Grill lammechops i ca. 2 minutter på hver side.
15.
Læg en lille kvist rosmarin på hvert stykke og servér straks de grillede lammechops med den kolde panzanella og kogte kartofler med krydderurter.
Lam
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15120 kj / 3614 kcal
Næringsindhold pr. 100g
611 kj / 146 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
23.3 %
8.4 g
Kulhydrat:
16.1 %
5.8 g
Fedt:
60.6 %
10.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;