4 personer
4 stykker laksefilet
1½ usprøjtet citron
1 tsk. fennikelfrø
2 spsk. hakket dild
2 spsk. olivenolie
Salt og sort peber
Marinerede bønner
1 pose Gestus bønne-ærte-blanding, optøet (500 g)
Saft og revet skal af ½ økologisk citron
3 spsk. olivenolie
1 dl yoghurt naturel
Salt og sort peber
1 håndfuld persille
1 håndfuld dild
1 håndfuld mynte
Skær skindet af laksen, og skær hvert stykke i 4-6 store tern. Pres saften fra den halve citron, og bland med knuste fennikelfrø, dild og olivenolie. Krydr med salt og peber. Skær den hele citron i tynde skiver. Vend fisken i marinaden, og kom stykkerne på grillspryd med citronskiver imellem. Grill fisken 2 min. på alle fire sider. Bland bønne-ærte-blandingen med saft og revet skal af citron, olivenolie, yoghurt samt lidt salt og peber. Vend til sidst de hakkede krydderurter i.
Energi pr. person: 1893KJ/453Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 12 g.
Kulhydrat: 5,8 g.
Fedt: 8,6 g.