Grillede laksekebab med citron og marinerede bønner

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Grillede laksekebab med citron og marinerede bønner
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 stykker laksefilet

1½ usprøjtet citron

1 tsk. fennikelfrø

2 spsk. hakket dild

2 spsk. olivenolie

Salt og sort peber

Marinerede bønner

1 pose Gestus bønne-ærte-blanding, optøet (500 g)

Saft og revet skal af ½ økologisk citron

3 spsk. olivenolie

1 dl yoghurt naturel

Salt og sort peber

1 håndfuld persille

1 håndfuld dild

1 håndfuld mynte 

Sådan gør du

Skær skindet af laksen, og skær hvert stykke i 4-6 store tern. Pres saften fra den halve citron, og bland med knuste fennikelfrø, dild og olivenolie. Krydr med salt og peber. Skær den hele citron i tynde skiver. Vend fisken i marinaden, og kom stykkerne på grillspryd med citronskiver imellem. Grill fisken 2 min. på alle fire sider. Bland bønne-ærte-blandingen med saft og revet skal af citron, olivenolie, yoghurt samt lidt salt og peber. Vend til sidst de hakkede krydderurter i.

 

Energi pr. person: 1893KJ/453Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 12 g. 
Kulhydrat: 5,8 g. 
Fedt: 8,6 g.