HjemOpskrifterGrillede laksekebab med citron og marinerede bønner

Grillede laksekebab med citron og marinerede bønner

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Laksekebab
  • 4 laksefileter
  • 1.5 citroner (usprøjtede)
  • 1 tsk fennikelfrø
  • 2 spsk hakket frisk dild
  • 2 spsk olivenolie
  • salt og sort peber
Marinerede bønner
  • 500 g bønne-mix (optøet)
  • 0.5 citron (usprøjtet)
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 dl neutral yoghurt
  • salt og sort peber
  • 1.5 dl kruspersille
  • 1.5 spsk frisk dild
  • 1.5 dl mynte

Sådan gør du

  • 1.
    Skær skindet af laksen, og skær hvert stykke i 4-6 store tern.

  • 2.
    Pres saften fra den halve citron, og bland med knuste fennikelfrø, dild og olivenolie.

  • 3.
    Krydr med salt og peber.

  • 4.
    Skær den hele citron i tynde skiver.

  • 5.
    Vend fisken i marinaden, og kom stykkerne på grillspryd med citronskiver imellem.

  • 6.
    Grill fisken 2 min. på alle fire sider.

  • 7.
    Bland bønne-ærte-blandingen med saft og revet skal af citron, olivenolie, yoghurt samt lidt salt og peber.

  • 8.
    Vend til sidst de hakkede krydderurter i.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8471 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
567 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.9 g
Protein: 25.5 %8.5 g
Kulhydrat: 11.6 %3.9 g
Fedt: 62.9 %9.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;