Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Grillede krabbeklør med aioli og lime

Bedømmelse (10)
0-30 min
4 personer

Ingredienser

1 kg krabbeklør

Marinade:

Saft og skal af 2 usprøjtede  lime

25 g friskrevet ingefær

2 spsk. flydende honning

 

Aioli:

2 pasteuriserede æggeblommer

1 tsk. hvidvinseddike

1 tsk. dijonsennep

1 tsk. salt

1 knsp. cayennepeber

2 dl koldpresset rapsolie

1 knust fed hvidløg

Pynt: Limebåde

Om råvarerne

Skyl krabbekløerne under koldt vand. Dup dem tørre.

Bank hver krabbeklo med en hammer eller en kagerulle, så der er åbent til krabbekødet.

Bland marinade til krabbekløerne og vend det hele sammen. Lad krabbeklør marinere i 15 min. på køl.

Aioli:

Pisk æggeblommer med hvidvinseddike, dijonsennep, salt og cayennepeber.

Pisk koldpresset rapsolie i, først dråber og når aiolien er pisket godt sammen, kan man hælde lidt mere olie i ad gangen, til man har den ønskede konsistens. Smag til med knust hvidløg.

 

Grillede krabbeklør:

Grilles ved direkte varme i 4-5 min. på hver side. Anret de grillede krabbeklør på et stort fad med masser af dild og lime både. Server med hjemmelavet aioli.

 

 

Energi pr. person:  2926 Kj/  697 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 14 g.
Kulhydrat: 1,5 g.

Fedt: 21,5 g. 

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
grillede krabbekloer

Skyl krabbekløerne under koldt vand. Dup dem tørre.

Bank hver krabbeklo med en hammer eller en kagerulle, så der er åbent til krabbekødet.

Bland marinade til krabbekløerne og vend det hele sammen. Lad krabbeklør marinere i 15 min. på køl.

Aioli:

Pisk æggeblommer med hvidvinseddike, dijonsennep, salt og cayennepeber.

Pisk koldpresset rapsolie i, først dråber og når aiolien er pisket godt sammen, kan man hælde lidt mere olie i ad gangen, til man har den ønskede konsistens. Smag til med knust hvidløg.

 

Grillede krabbeklør:

Grilles ved direkte varme i 4-5 min. på hver side. Anret de grillede krabbeklør på et stort fad med masser af dild og lime både. Server med hjemmelavet aioli.

 

 

Energi pr. person:  2926 Kj/  697 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 14 g.
Kulhydrat: 1,5 g.

Fedt: 21,5 g.