Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Grillede koteletter med citronsmør og tabbouleh
Grillede koteletter med citronsmør og tabbouleh
Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 grisekoteletter
0.5 tsk salt
0.5 tsk sort peber
Citronsmør
2 spsk friskhakket mynteblade
0.5 citron (usprøjtet)
100 g blødt smør
0.5 chiliflage
Tabbouleh
1 dl bulgur
1 løg
1 fed hvidløg
3 tomater
70 g kruspersille
0.5 dl olivenolie
1 citron
0.5 tsk salt
0.5 tsk sort peber
100 g granatæblekerner
1 spsk frisk pebermynteblad
Sådan gør du
1.
Start med citronsmør: Hak mynten fint.
2.
Riv skallen fra citronen og pres saften ud.
3.
Bland smør med mynte, citronskal, citronsaft og chiliflager.
4.
Kog bulgur efter pakkens anvisning, og lad det køle af.
5.
Hak løg og hvidløg fint.
6.
Skær tomaterne i tern, og hak persillen fint.
7.
Kom bulgur, løg, hvidløg, tomater og persille i en stor skål.
8.
Bland det med olivenolie og saften fra 1 citron.
9.
Smag til med salt og friskkværnet sort peber.
10.
Krydr koteletterne med salt og friskkværnet sort peber.
11.
Steg koteletterne på en forvarmet grill eller grillpande.
12.
Grill dem i ca. 10 minutter, til kernetemperaturen er omkring 63-65°C.
13.
Anret de grillede koteletter med frisk tabbouleh og citronsmør.
14.
Drys salaten med granatæblekerner og lidt frisk mynte.
Grill
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9421 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
662 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.2 g
Protein:
21.2 %
8.3 g
Kulhydrat:
15.5 %
6.1 g
Fedt:
63.3 %
11.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;