Grillede jomfruhummere med sommergrønt

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 kilo jomfruhummere
2 dl olivenolie
3-4 fed hvidløg
Salt & peber
Buket blandet sommergrønt efter eget valg

Sådan gør du

Halver jomfruhummerne og fjern tarmen. Hæld et par deciliter god olivenolie i en skål, pres 3-4 fed hvidløg og krydr med salt og peber efter ønske. Pensl jomfruhummerne med rigeligt af krydderolien og læg dem direkte på en varm grill – de skal kun have et par minutter.

Bland en buket sommergrønt. Du kan bruge alt fra spiseligt ukrudt til krydderurter og salat. Skyl, hak det og drys over de grillede jomfruhummere. Servér med lunt brød, koldt smør og iskold hvidvin.

Energi pr. person:
4236 kJ (1009 kcal)

Energifordeling pr. 100g
Protein: 35 %
Fedt: 42 %
Kulhydrat: 23 %