HjemOpskrifterGrillede jomfruhummere med sommergrønt

Grillede jomfruhummere med sommergrønt

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 3- 4 fed hvidløg
  • 2 kg jomfruhummerhaler
  • 2 dl olivenolie
  • salt og friskkværnet peber
  • blandet salat efter eget valg

Sådan gør du

  • 1.
    Halver jomfruhummerne og fjern tarmen.

  • 2.
    Hæld et par deciliter god olivenolie i en skål, pres 3-4 fed hvidløg og krydr med salt og peber efter ønske.

  • 3.
    Pensl jomfruhummerne med rigeligt af krydderolien og læg dem direkte på en varm grill – de skal kun have et par minutter.

  • 4.
    Bland en buket sommergrønt.

  • 5.
    Du kan bruge alt fra spiseligt ukrudt til krydderurter og salat.

  • 6.
    Skyl, hak det og drys over de grillede jomfruhummere.

  • 7.
    Servér med lunt brød, koldt smør og iskold hvidvin.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15565 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
710 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.0 g
Protein: 52.5 %21.9 g
Kulhydrat: 0.4 %0.2 g
Fedt: 47.1 %9.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;