HjemOpskrifterGrillede grøntsager med grillost og yoghurt

Grillede grøntsager med grillost og yoghurt

Måltidstype:
Tilbehør
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 grøn squash
  • 2 peberfrugter
  • 1 bundt forårsløg
  • 2 spsk olivenolie
  • salt og sort peber
  • 250 g græsk inspireret yoghurt
  • 250 g Karolines Køkken® Grillost
  • ½ tsk stødt spidskommen
  • 2 spsk friskpresset citronsaft
  • 1 dl friske oreganoblade

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær peberfrugt i brede strimler, og skær squash i tykke skiver.

  • 2.
    Gnid grøntsagerne med 1 spsk. olivenolie, og grill dem et par minutter pr. side.

  • 3.
    Krydr med lidt salt og peber.

  • 4.
    Rør yoghurt med lidt salt og peber, og fordel det i bunden af et fad.

  • 5.
    Skær grillost i tykke skiver, og gnid det i resten af olien.

  • 6.
    Drys med spidskommen, og grill osten 2-3 min. på hver side.

  • 7.
    Kom grillede grøntsager og ost oven på yoghurten, dryp med citronsaft, og pynt med oregano.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2981 kj / 713 kcal
Næringsindhold pr. 100g
303 kj / 72 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 13.6 %2.4 g
Kulhydrat: 18.5 %3.3 g
Fedt: 67.9 %5.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;