HjemOpskrifterGrillede grønne asparges med røget laks, rygeostdressing og peberrod

Grillede grønne asparges med røget laks, rygeostdressing og peberrod

Måltidstype:
Forret
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 bundter grønne asparges
  • 100 g rygeost
  • ½ dl piskefløde 38%
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 2 tsk peberrod
  • salt og hvid peber
  • 250 g røget laks
  • 1 dl kørvel
  • 1 dl brøndkarse
  • citron og smørstegt rugbrød

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Knæk bunden af dine asparges, og grill dem et par minutter på hver side.

  • 2.
    Rør en dressing af rygeost, piskefløde, citronsaft og peberrod, og smag til med salt og hvid peber.

  • 3.
    Hæld dressingen over dine asparges, og kom skiver af laks over.

  • 4.
    Pynt med kørvel og brøndkarse. *Smør groft kernerugbrød med et tyndt lag smør på begge sider, og steg det 2 min. pr. side i en tør pande ved middel varme.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2979 kj / 712 kcal
Næringsindhold pr. 100g
316 kj / 76 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.0 g
Protein: 36.9 %6.9 g
Kulhydrat: 11.4 %2.1 g
Fedt: 51.7 %4.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;