HjemOpskrifterGrillede grønne asparges med røget laks, rygeostdressing og peberrod
Grillede grønne asparges med røget laks, rygeostdressing og peberrod
Måltidstype:
Forret
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
Ingredienser
4 personer
2 bundter grønne asparges
100 g rygeost
0.5 dl piskefløde
1 spsk friskpresset citronsaft
2 tsk peberrod
salt og hvid peber
250 g røget laks
1 dl frisk kørvel
1 dl brøndkarse
citron og smørstegt rugbrød
Sådan gør du
1.
Knæk bunden af dine asparges, og grill dem et par minutter på hver side.
2.
Rør en dressing af rygeost, piskefløde, citronsaft og peberrod, og smag til med salt og hvid peber.
3.
Hæld dressingen over dine asparges, og kom skiver af laks over.
4.
Pynt med kørvel og brøndkarse.
*Smør groft kernerugbrød med et tyndt lag smør på begge sider, og steg det 2 min. pr. side i en tør pande ved middel varme.