HjemOpskrifterGrillede grønne asparges med røget laks, rygeostdressing og peberrod

Grillede grønne asparges med røget laks, rygeostdressing og peberrod

Måltidstype:
Forret
Arbejdstid:
0-30 min
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 bundter grønne asparges
  • 100 g rygeost
  • 0.5 dl piskefløde
  • 1 spsk friskpresset citronsaft
  • 2 tsk peberrod
  • salt og hvid peber
  • 250 g røget laks
  • 1 dl frisk kørvel
  • 1 dl brøndkarse
  • citron og smørstegt rugbrød

Sådan gør du

  • 1.
    Knæk bunden af dine asparges, og grill dem et par minutter på hver side.

  • 2.
    Rør en dressing af rygeost, piskefløde, citronsaft og peberrod, og smag til med salt og hvid peber.

  • 3.
    Hæld dressingen over dine asparges, og kom skiver af laks over.

  • 4.
    Pynt med kørvel og brøndkarse. *Smør groft kernerugbrød med et tyndt lag smør på begge sider, og steg det 2 min. pr. side i en tør pande ved middel varme.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3475 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
369 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 34 %7.4 g
Kulhydrat: 8.9 %1.9 g
Fedt: 57.1 %5.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;