Grillede grønne asparges med røget laks, rygeostdressing og peberrod

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Grillede grønne asparges med røget laks, rygeostdressing og peberrod
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 bundter grønne asparges

100 g rygeost

½ dl piskefløde

1 spsk. citronsaft

2 tsk. revet peberrod

Salt og hvid peber

250 g røget laks

1 håndfuld kørvel

1 håndfuld brøndkarse

Tilbehør: citron og smørstegt rugbrød*

Sådan gør du

Knæk bunden af dine asparges, og grill dem et par minutter på hver side. Rør en dressing af rygeost, piskefløde, citronsaft og peberrod, og smag til med salt og hvid peber. Hæld dressingen over dine asparges, og kom skiver af laks over. Pynt med kørvel og brøndkarse. 
*Smør groft kernerugbrød med et tyndt lag smør på begge sider, og steg det 2 min. pr. side i en tør pande ved middel varme.

 

Energi pr. person: 1281KJ/306Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 7,6 g. 
Kulhydrat: 5,7 g. 
Fedt: 6,7 g.