4 personer
2 bundter grønne asparges
100 g rygeost
½ dl piskefløde
1 spsk. citronsaft
2 tsk. revet peberrod
Salt og hvid peber
250 g røget laks
1 håndfuld kørvel
1 håndfuld brøndkarse
Tilbehør: citron og smørstegt rugbrød*
Knæk bunden af dine asparges, og grill dem et par minutter på hver side. Rør en dressing af rygeost, piskefløde, citronsaft og peberrod, og smag til med salt og hvid peber. Hæld dressingen over dine asparges, og kom skiver af laks over. Pynt med kørvel og brøndkarse.
*Smør groft kernerugbrød med et tyndt lag smør på begge sider, og steg det 2 min. pr. side i en tør pande ved middel varme.
Energi pr. person: 1281KJ/306Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,6 g.
Kulhydrat: 5,7 g.
Fedt: 6,7 g.