Grillede fyldte snackpeber med salat

fork and spoon
Frokost
clock
0-30 min
Grillede fyldte snackpeber med salat
Del med en ven

Ingredienser

6 personer

3 stk røde snackpeber

500-600 g reste-chili con carnen eller bolonaise 

1 lille dåse koncentreret tomatpuré

6-7 spsk revet parmesanost

1 bk Ærteskud

1 bk Crispy spire mix

Napolitana salat mix

Saften fra ½ lime

3 spsk olivenolie

salt & peber

Masser af kørvel

Sådan gør du

Skær lidt af toppen af hver snackpeber, så der dannes en rummelig båd. Læg bådene på et fad. Snit det afskårne snackpeber i små tern og gem det til salaten. Varm reste-chili con’carnen godt op, tilsæt den koncentrererede tomatpuré og lad det småkoge nogle minutter. Smag til med salt, peber. Fyld de 6 både og drys med parmesan. Grill dem for middelhøj varme til de får lidt farve og er godt gennemvarme. Skyl ærteskud, spirer og salat i koldt vand og lad det dryppe godt af på et rent klæde. Kom det op i en stor skål sammen med snackpeber-tern. Tilføj limesaft,  olivenolie og drys med lidt salt og friskkværnet peber. Vend det nænsomt og server med de varme fyldte snackpeber. Pyntet med rigeligt frisk kørvel. 

 

Energi pr. person: 2082KJ/497Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 5,7 g.

Kulhydrat: 8,4 g.

Fedt: 6,5 g