Smag på verden
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Grillede fyldte snackpeber med salat

Ingen bedømmelser endnu
0-30 min
6 personer

Ingredienser

3 stk røde snackpeber

500-600 g reste-chili con carnen eller bolonaise 

1 lille dåse koncentreret tomatpuré

6-7 spsk revet parmesanost

1 bk Ærteskud

1 bk Crispy spire mix

Napolitana salat mix

Saften fra ½ lime

3 spsk olivenolie

salt & peber

Masser af kørvel

Om råvarerne

Skær lidt af toppen af hver snackpeber, så der dannes en rummelig båd. Læg bådene på et fad. Snit det afskårne snackpeber i små tern og gem det til salaten. Varm reste-chili con’carnen godt op, tilsæt den koncentrererede tomatpuré og lad det småkoge nogle minutter. Smag til med salt, peber. Fyld de 6 både og drys med parmesan. Grill dem for middelhøj varme til de får lidt farve og er godt gennemvarme. Skyl ærteskud, spirer og salat i koldt vand og lad det dryppe godt af på et rent klæde. Kom det op i en stor skål sammen med snackpeber-tern. Tilføj limesaft,  olivenolie og drys med lidt salt og friskkværnet peber. Vend det nænsomt og server med de varme fyldte snackpeber. Pyntet med rigeligt frisk kørvel. 

 

Energi pr. person: 2082KJ/497Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 5,7 g.

Kulhydrat: 8,4 g.

Fedt: 6,5 g

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Grillede fyldte snackpeber med salat

Skær lidt af toppen af hver snackpeber, så der dannes en rummelig båd. Læg bådene på et fad. Snit det afskårne snackpeber i små tern og gem det til salaten. Varm reste-chili con’carnen godt op, tilsæt den koncentrererede tomatpuré og lad det småkoge nogle minutter. Smag til med salt, peber. Fyld de 6 både og drys med parmesan. Grill dem for middelhøj varme til de får lidt farve og er godt gennemvarme. Skyl ærteskud, spirer og salat i koldt vand og lad det dryppe godt af på et rent klæde. Kom det op i en stor skål sammen med snackpeber-tern. Tilføj limesaft,  olivenolie og drys med lidt salt og friskkværnet peber. Vend det nænsomt og server med de varme fyldte snackpeber. Pyntet med rigeligt frisk kørvel. 

 

Energi pr. person: 2082KJ/497Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 5,7 g.

Kulhydrat: 8,4 g.

Fedt: 6,5 g