6 personer
3 stk røde snackpeber
500-600 g reste-chili con carnen eller bolonaise
1 lille dåse koncentreret tomatpuré
6-7 spsk revet parmesanost
1 bk Ærteskud
1 bk Crispy spire mix
Napolitana salat mix
Saften fra ½ lime
3 spsk olivenolie
salt & peber
Masser af kørvel
Skær lidt af toppen af hver snackpeber, så der dannes en rummelig båd. Læg bådene på et fad. Snit det afskårne snackpeber i små tern og gem det til salaten. Varm reste-chili con’carnen godt op, tilsæt den koncentrererede tomatpuré og lad det småkoge nogle minutter. Smag til med salt, peber. Fyld de 6 både og drys med parmesan. Grill dem for middelhøj varme til de får lidt farve og er godt gennemvarme. Skyl ærteskud, spirer og salat i koldt vand og lad det dryppe godt af på et rent klæde. Kom det op i en stor skål sammen med snackpeber-tern. Tilføj limesaft, olivenolie og drys med lidt salt og friskkværnet peber. Vend det nænsomt og server med de varme fyldte snackpeber. Pyntet med rigeligt frisk kørvel.
Energi pr. person: 2082KJ/497Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,7 g.
Kulhydrat: 8,4 g.
Fedt: 6,5 g