Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Grillede fyldte snackpeber med salat
Grillede fyldte snackpeber med salat
Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
500- 600 g reste-chili con carnen eller en rest kødsauce (bolonaise)
3 røde snackpebere
1 dåse koncentreret tomatpuré
6 spsk parmigiano reggiano
1 1 bk ærteskud
1 bakke bønnespire mix
blandet salat
saften af 0.5 limefrugt
3 spsk olivenolie
salt og friskkværnet peber
masser af frisk kørvel
Sådan gør du
1.
Skær lidt af toppen af hver snackpeber, så der dannes en rummelig båd.
2.
Læg bådene på et fad.
3.
Snit det afskårne snackpeber i små tern og gem det til salaten.
4.
Varm reste-chili con’carnen godt op, tilsæt den koncentrererede tomatpuré og lad det småkoge nogle minutter.
5.
Smag til med salt, peber.
6.
Fyld de 6 både og drys med parmesan.
7.
Grill dem for middelhøj varme til de får lidt farve og er godt gennemvarme.
8.
Skyl ærteskud, spirer og salat i koldt vand og lad det dryppe godt af på et rent klæde.
9.
Kom det op i en stor skål sammen med snackpeber-tern.
10.
Tilføj limesaft, olivenolie og drys med lidt salt og friskkværnet peber.
11.
Vend det nænsomt og server med de varme fyldte snackpeber.
12.
Pyntet med rigeligt frisk kørvel.
Grøntsager
Grill
SPISETID opskrift
Salater
Vegetar
Frokost
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5901 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
438 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.6 g
Protein:
24.2 %
6.2 g
Kulhydrat:
18.3 %
4.7 g
Fedt:
57.5 %
6.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;