HjemOpskrifterGrillede fyldte snackpeber med salat

Grillede fyldte snackpeber med salat

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
  • 500- 600 g reste-chili con carnen eller en rest kødsauce (bolonaise)
  • 3 røde snackpebere
  • 1 dåse koncentreret tomatpuré
  • 6 spsk parmigiano reggiano
  • 1 1 bk ærteskud
  • 1 bakke bønnespire mix
  • blandet salat
  • saften af 0.5 limefrugt
  • 3 spsk olivenolie
  • salt og friskkværnet peber
  • masser af frisk kørvel

Sådan gør du

  • 1.
    Skær lidt af toppen af hver snackpeber, så der dannes en rummelig båd.

  • 2.
    Læg bådene på et fad.

  • 3.
    Snit det afskårne snackpeber i små tern og gem det til salaten.

  • 4.
    Varm reste-chili con’carnen godt op, tilsæt den koncentrererede tomatpuré og lad det småkoge nogle minutter.

  • 5.
    Smag til med salt, peber.

  • 6.
    Fyld de 6 både og drys med parmesan.

  • 7.
    Grill dem for middelhøj varme til de får lidt farve og er godt gennemvarme.

  • 8.
    Skyl ærteskud, spirer og salat i koldt vand og lad det dryppe godt af på et rent klæde.

  • 9.
    Kom det op i en stor skål sammen med snackpeber-tern.

  • 10.
    Tilføj limesaft, olivenolie og drys med lidt salt og friskkværnet peber.

  • 11.
    Vend det nænsomt og server med de varme fyldte snackpeber.

  • 12.
    Pyntet med rigeligt frisk kørvel.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5901 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
438 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.6 g
Protein: 24.2 %6.2 g
Kulhydrat: 18.3 %4.7 g
Fedt: 57.5 %6.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;