HjemOpskrifterGrillede asparges med rejesalat og pocheret æg

Grillede asparges med rejesalat og pocheret æg

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

  • 1 bundt grøn asparges
  • 1 spsk olivenolie
  • 200 g rejer
  • 250 g Cheasy® Hytteost 1,5%
  • 0.25 bundt forårsløg
  • 4 æg
  • salt & sort peber

Sådan gør du

  • 1.
    Bræk de træede ender af aspargesene og kassér.

  • 2.
    Vend aspargesene med olie og grill dem 5 min på en varm grillpande.

  • 3.
    Bland rejer sammen med hytteost og fintsnittet forårsløg smagt til med sort peber.

  • 4.
    Bring en sauterpande med vand i kog og slå æggene ud i kopper på forhånd.

  • 5.
    Når vandet akkurat simrer hældes hvert æg forsigtigt i.

  • 6.
    Pocher æggene i 4 min.

  • 7.
    Tag dem op med en hulske og dup forsigtigt vandet af.

  • 8.
    Server grillede asparges med rejesalaten og pocheret æg over.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3243 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
343 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.7 g
Protein: 48 %9.7 g
Kulhydrat: 6.7 %1.4 g
Fedt: 45.3 %4.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;