Grillede asparges med rejesalat og pocheret æg

fork and spoon
Frokost
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 bdt asparges

1 spsk olivenolie

200 g rejer

250 g hytteost

½ bdt forårsløg

4 æg

Salt og sort peber

Sådan gør du

Bræk de træede ender af aspargesene og kassér. Vend aspargesene med olie og grill dem 5 min på en varm grillpande.

Bland rejer sammen med hytteost og fintsnittet forårsløg smagt til med sort peber.

Bring en sauterpande med vand i kog og slå æggene ud i kopper på forhånd. Når vandet akkurat simrer hældes hvert æg forsigtigt i. Pocher æggene i 4 min. Tag dem op med en hulske og dup forsigtigt vandet af.

Server grillede asparges med rejesalaten og pocheret æg over.

 

Energi pr. person: 1077KJ/257Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 11,6 g.
Kulhydrat: 2,3 g.
Fedt: 5,6 g.