4 personer
1 bdt asparges
1 spsk olivenolie
200 g rejer
250 g hytteost
½ bdt forårsløg
4 æg
Salt og sort peber
Bræk de træede ender af aspargesene og kassér. Vend aspargesene med olie og grill dem 5 min på en varm grillpande.
Bland rejer sammen med hytteost og fintsnittet forårsløg smagt til med sort peber.
Bring en sauterpande med vand i kog og slå æggene ud i kopper på forhånd. Når vandet akkurat simrer hældes hvert æg forsigtigt i. Pocher æggene i 4 min. Tag dem op med en hulske og dup forsigtigt vandet af.
Server grillede asparges med rejesalaten og pocheret æg over.
Energi pr. person: 1077KJ/257Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 11,6 g.
Kulhydrat: 2,3 g.
Fedt: 5,6 g.