Grillede asparges med bacon, hakkede æg og vinaigrette

fork and spoon
Salater
clock
0-30 min
Grillede asparges
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 bdt grønne asparges
1 tsk + 4 spsk olivenolie
200 g bacon i tern
2 tsk dijonsennep
1 spsk hvidvinseddike
1/2 tsk rørsukker
1/2 tsk seasalt
2 hårdkogte æg
Frisk kørvel eller estragon

Sådan gør du

Knæk den nederste del af aspargesene og gnid dem i 1 tsk olie. Varm en grill eller en grillpande godt op og gril aspargesene 4-5 min., til de har fine grillstriber. Læg dem i et serveringsfad. Steg baconen i en tør pande, til den er sprød. Lad den dryppe af på køkkenrulle. Kom sennep i en skål og rør den sammen med eddike, 4 spsk olivenolie, rørsukker og salt til en tyk dressing. Hak krydderurterne groft. Hak æggene og kom dem over aspargesene. Kom dressingen på og drys med bacontern og krydderurter.

 

Energi pr. person: 1037KJ/248Kcal

Næringsindhold pr. 100 g
Protein: 7 g
Kulhydrat: 4 g
Fedt: 10 g