HjemOpskrifterGrillede asparges med bacon, hakkede æg og vinaigrette

Grillede asparges med bacon, hakkede æg og vinaigrette

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 bundt grøn asparges
  • 5 spsk olivenolie
  • 200 g bacontern
  • 2 tsk dijonsennep
  • 1 spsk hvidvinseddike
  • 0.5 tsk rørsukker
  • 0.5 tsk havsalt
  • 2 hårdkogte æg
  • frisk frisk kørvel eller estragon

Sådan gør du

  • 1.
    Knæk den nederste del af aspargesene og gnid dem i 1 tsk olie.

  • 2.
    Varm en grill eller en grillpande godt op og gril aspargesene 4-5 min., til de har fine grillstriber.

  • 3.
    Læg dem i et serveringsfad.

  • 4.
    Steg baconen i en tør pande, til den er sprød.

  • 5.
    Lad den dryppe af på køkkenrulle.

  • 6.
    Kom sennep i en skål og rør den sammen med eddike, 4 spsk olivenolie, rørsukker og salt til en tyk dressing.

  • 7.
    Hak krydderurterne groft.

  • 8.
    Hak æggene og kom dem over aspargesene.

  • 9.
    Kom dressingen på og drys med bacontern og krydderurter.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6154 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
947 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.0 g
Protein: 12.4 %6.9 g
Kulhydrat: 2.4 %1.3 g
Fedt: 85.2 %21.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;