Grilled cheese sandwich med grønkål og parmaskinke

fork and spoon
Frokost
clock
0-30 min
grilled-cheese-sandwich-med-grcnkael-og-parmaskinke
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

200 g grønkål 

1 spsk olivenolie 

Salt og sort peber 

150 g fast ost, fx Emmi Le Gruyère 

4 skiver parmaskinke 

8 skiver sandwichbrød 

25 g smør 

Sådan gør du

Skær kålen i tynde strimler og steg den i ca. 5 min i olie. Krydr med salt og peber. Riv osten groft. Smør brødene på den ene side. Læg 4 skiver med smørsiden nedad og kom halvdelen af osten på. Fordel grønkålen og top med en skive parmaskinke. Fordel resten af osten og læg de resterende 4 skiver brød med smørsiden opad. Steg sandwichene i en pande ved medium varme til de er gyldne. Vend dem forsigtigt og steg videre på den anden side. Du kan også lave dem i et toast- eller vaffeljern.  

 

Energi pr. person: 1934KJ/462Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g.: 
Protein: 9,8 g.
Kulhydrat: 17,8 g.
Fedt: 5,4 g.