Grilled cheese sandwich med æg, bacon og avocado

fork and spoon
Frokost
clock
0-30 min
Grilled cheese sandwich med æg, bacon og avocado
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 æg

1 tsk. smør til formen

8 skiver bacon

8 skiver brød, gerne surdejsbrød eller sandwichbrød

20 g blødt smør

2 avocadoer

2 spsk. limesaft

1 rød chili

Salt og sort peber

8 skiver ost, f.eks. mellemlagret

Sådan gør du

Pisk æggene let sammen. Smør en lille bradepande på ca. 20x30 cm med 1 tsk. smør, og hæld æggene i. Bag dem i 8-10 min. ved 180°C. Del æggene i 4 stykker. Steg bacon sprødt i en tør pande. Smør hver skive brød med smør, mos avocadoerne, og rør dem sammen med limesaft og finthakket chili. Smag til med salt og peber. Læg 4 skiver brød med smørsiden nedad, og læg to skiver ost på hver. Læg et stykke æg ovenpå, derpå to skiver bacon og top med avocadomos. Læg den anden skive brød ovenpå med smørsiden opad. Varm en stor pande op, og læg forsigtigt sandwichene på panden. Steg dem ved middel varme i 2-3 min. Tryk let ned med en palet. Vend hver sandwich forsigtigt, og steg færdig 2-3 min. Serveres varm.

 

Energi pr. person: 2387KJ/571Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10 g.
Kulhydrat: 14,3 g.
Fedt: 13,8 g.