Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Gravad laks med koriander, enebær og dild
Gravad laks med koriander, enebær og dild
Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
8 personer
1 kg laksefilet uden skind
8 enebær
2 tsk korianderfrø
1 tsk sorte peberkorn
2 spsk flagesalt
1 spsk rørsukker
1 dl hakket dild
SÅDAN GØR DU
1.
Knus enebær, korianderfrø og peberkorn i en morter eller en blender.
2.
Bland med flagesalt, sukker og dild.
3.
Fordel krydderblandingen på begge sider af laksen.
4.
Pak laksen ind i plastfolie og kom i en plasticpose i et fad.
5.
Sæt den i køleskabet i to dage – vend fisken efter den første dag.
6.
Skær fisken i skiver og servér med rævesauce eller creme fraiche dressing.
Fisk og skaldyr
Tilbehør
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7788 kj / 1861 kcal
Næringsindhold pr. 100g
730 kj / 174 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.4 g
Protein:
43.9 %
18.9 g
Kulhydrat:
3.4 %
1.5 g
Fedt:
52.7 %
10.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;