HjemOpskrifterGravad laks med koriander, enebær og dild

Gravad laks med koriander, enebær og dild

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

8 personer
  • 1 kg laksefilet uden skind
  • 8 enebær
  • 2 tsk korianderfrø
  • 1 tsk sort peberkorn
  • 2 spsk flagesalt
  • 1 spsk rørsukker
  • 1 dl hakket frisk dild

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Knus enebær, korianderfrø og peberkorn i en morter eller en blender.

  • 2.
    Bland med flagesalt, sukker og dild.

  • 3.
    Fordel krydderblandingen på begge sider af laksen.

  • 4.
    Pak laksen ind i plastfolie og kom i en plasticpose i et fad.

  • 5.
    Sæt den i køleskabet i to dage – vend fisken efter den første dag.

  • 6.
    Skær fisken i skiver og servér med rævesauce eller creme fraiche dressing.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9142 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
857 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.4 g
Protein: 38 %19.1 g
Kulhydrat: 4.2 %2.1 g
Fedt: 57.8 %13.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;