Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Gravad laks med akvavit og fennikel

0-30 min
8 personer

Ingredienser

1 kg laksefilet med skind

2 tsk fennikelfrø

2 tsk korianderfrø

1 spsk blandet sorte og hvide peberkorn

1 lille bundt dild

2 spsk flagesalt

1 spsk sukker

½ dl akvavit  

Om råvarerne

Hvis du vil være sikker på der ingen parasitter er i fisken, bør du fryse den i 36 timer, før du tøer den op og anvender den. Knus fennikelfrø, korianderfrø og peberkorn i en morter og bland med grofthakket dild, salt, sukker og akvavit. Dup fisken tør med køkkenrulle, læg den med skindsiden ned ad og gnid krydderbladingen ind i kødet. Pak den tæt ind i plastfolie og kom den i en frysepose. Lad fisken trække i køleskabet i 2-3 dage. Start med at lægge den med skindsiden ned ad. Vend den på dag 2. Server i tynde skiver med fx rugbrød.  

 

Energi pr. person: 1068KJ/255Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 18,3 g.

Kulhydrat: 2,9 g.

Fedt: 10,1 g.

Gravad laks med akvavit og fennikel

Hvis du vil være sikker på der ingen parasitter er i fisken, bør du fryse den i 36 timer, før du tøer den op og anvender den. Knus fennikelfrø, korianderfrø og peberkorn i en morter og bland med grofthakket dild, salt, sukker og akvavit. Dup fisken tør med køkkenrulle, læg den med skindsiden ned ad og gnid krydderbladingen ind i kødet. Pak den tæt ind i plastfolie og kom den i en frysepose. Lad fisken trække i køleskabet i 2-3 dage. Start med at lægge den med skindsiden ned ad. Vend den på dag 2. Server i tynde skiver med fx rugbrød.  

 

Energi pr. person: 1068KJ/255Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 18,3 g.

Kulhydrat: 2,9 g.

Fedt: 10,1 g.