Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Gravad laks med akvavit og fennikel
Gravad laks med akvavit og fennikel
Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
8 personer
1 kg laksefilet med skind
2 tsk fennikelfrø
2 tsk korianderfrø
1 spsk blandede peberkorn
1 bundt frisk dild
2 spsk flagesalt
1 spsk sukker
0.5 dl aquavit
Sådan gør du
1.
Hvis du vil være sikker på der ingen parasitter er i fisken, bør du fryse den i 36 timer, før du tøer den op og anvender den.
2.
Knus fennikelfrø, korianderfrø og peberkorn i en morter og bland med grofthakket dild, salt, sukker og akvavit.
3.
Dup fisken tør med køkkenrulle, læg den med skindsiden ned ad og gnid krydderbladingen ind i kødet.
4.
Pak den tæt ind i plastfolie og kom den i en frysepose.
5.
Lad fisken trække i køleskabet i 2-3 dage.
6.
Start med at lægge den med skindsiden ned ad.
7.
Vend den på dag 2.
8.
Server i tynde skiver med fx rugbrød.
Fisk og skaldyr
SPISETID opskrift
Frokost
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11073 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
876 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
3.3 g
Protein:
33.7 %
17.3 g
Kulhydrat:
12.6 %
6.5 g
Fedt:
49.4 %
11.7 g
Alkohol:
4.3 %
1.3 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;