Gratinerede squash med kartofler og mynte

fork and spoon
Tilbehør
clock
30-60 min
Gratinerede squash med kartofler og mynte
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 store squash

1 fed hvidløg

1 medium løg

300 g kolde, kogte kartofler

2 spsk. olivenolie

1 håndfuld frisk mynte

1 håndfuld bredbladet persille

salt og sort peber

1 dåse hakkede tomater med basilikum

150 g revet gratineringsost

Sådan gør du

Flæk squash på langs. Brug en ske til at skrabe kernerne i midten ud, og hak det. Hak hvidløg fint, og skær løg i små tern. Knus kartoflerne i mindre stykker. Varm olien i en pande, og kom den hakkede courgette og løg i. Steg i et par minutter, og tilsæt så hvidløg og knuste kartofler. Sluk for varmen. Hak mynte og persille groft, kom det i, og smag til med salt og peber. Kom hakkede tomater i bunden af et ovnfast fad. Læg de udhulede squash i fadet, og fyld dem op med fyldet. Top squash med revet ost, og bag dem i 30 min. ved 180°C. 

 

Energi pr. pers.: 1325KJ/317Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 3,5 g. 
Kulhydrat: 6,2 g. 
Fedt: 4,5 g.