4 personer
2 store squash
1 fed hvidløg
1 medium løg
300 g kolde, kogte kartofler
2 spsk. olivenolie
1 håndfuld frisk mynte
1 håndfuld bredbladet persille
salt og sort peber
1 dåse hakkede tomater med basilikum
150 g revet gratineringsost
Flæk squash på langs. Brug en ske til at skrabe kernerne i midten ud, og hak det. Hak hvidløg fint, og skær løg i små tern. Knus kartoflerne i mindre stykker. Varm olien i en pande, og kom den hakkede courgette og løg i. Steg i et par minutter, og tilsæt så hvidløg og knuste kartofler. Sluk for varmen. Hak mynte og persille groft, kom det i, og smag til med salt og peber. Kom hakkede tomater i bunden af et ovnfast fad. Læg de udhulede squash i fadet, og fyld dem op med fyldet. Top squash med revet ost, og bag dem i 30 min. ved 180°C.
Energi pr. pers.: 1325KJ/317Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,5 g.
Kulhydrat: 6,2 g.
Fedt: 4,5 g.