HjemOpskrifterGrand prix dessert med chokolade noder

Grand prix dessert med chokolade noder

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 dl bakke blandede bær
  • 3 passionsfrugter
  • 12 ananaskirsebær, i halve
  • 1 liter vaniljeflødeis
  • 150 g mørk chokolade
  • bagepapir
Pynt:
  • tsk Drys med lakridsrodspulver
  • citronmelisse

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Smelt chokoladen i en skål i vandbad.

  • 2.
    Kom den smeltede chokolade i et lille kræmmerhus.

  • 3.
    Dekorer efter en skabelon noder på et stykke bagepapir.

  • 4.
    Lad det køle af og riv bagepapiret forsigtigt af.

  • 5.
    Noderne bruges til at pynte med (man kan også dekorere direkte på tallerkenen).

  • 6.
    Kom passions frugtkødet i en skål, og fordel derefter passionsfrugtkødet i bunden af hver tallerken.

  • 7.
    Skyl bærrene og skær jordbær i skiver. anret frugten ovenpå passionsfrugt-kødet.

  • 8.
    Kugl vaniljeisen op og anret 3 kugler ovenpå fruten i midten.

  • 9.
    Drys med lakridsgranulat og pynt med chokolade-noder og citronmelisse.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7882 kj / 1884 kcal
Næringsindhold pr. 100g
777 kj / 186 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.1 g
Protein: 7.1 %3.3 g
Kulhydrat: 47.7 %21.8 g
Fedt: 45.2 %9.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;