HjemOpskrifterGrand prix dessert med chokolade noder

Grand prix dessert med chokolade noder

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 dl bakke blandede bær
  • 3 passionsfrugter
  • 12 ananaskirsebær, i halve
  • 1 liter vaniljeflødeis
  • 150 g mørk chokolade
  • bagepapir
    Pynt:
    • Drys med lakridsrodspulver
    • citronmelisse

    Sådan gør du

    • 1.
      Smelt chokoladen i en skål i vandbad.

    • 2.
      Kom den smeltede chokolade i et lille kræmmerhus.

    • 3.
      Dekorer efter en skabelon noder på et stykke bagepapir.

    • 4.
      Lad det køle af og riv bagepapiret forsigtigt af.

    • 5.
      Noderne bruges til at pynte med (man kan også dekorere direkte på tallerkenen).

    • 6.
      Kom passions frugtkødet i en skål, og fordel derefter passionsfrugtkødet i bunden af hver tallerken.

    • 7.
      Skyl bærrene og skær jordbær i skiver. anret frugten ovenpå passionsfrugt-kødet.

    • 8.
      Kugl vaniljeisen op og anret 3 kugler ovenpå fruten i midten.

    • 9.
      Drys med lakridsgranulat og pynt med chokolade-noder og citronmelisse.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    8238 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    812 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 2.1 g
    Protein: 6.4 %3.1 g
    Kulhydrat: 52.3 %25.0 g
    Fedt: 41.3 %9.1 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;