Grand prix dessert med chokolade noder

fork and spoon
Dessert
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer


3 passionsfrugter

1 bk bær-MIX

12 stk physalis i halve



1 liter vanilje is



150 g mørk chokolade, grofthakket

bagepapir



Pynt:

Drys med lakridsgranulat

Citronmelisse

Sådan gør du

Smelt chokoladen i en skål i vandbad. Kom den smeltede chokolade i et lille kræmmerhus. Dekorer efter en skabelon noder på et stykke bagepapir. Lad det køle af og riv bagepapiret forsigtigt af. Noderne bruges til at pynte med (man kan også dekorere direkte på tallerkenen).

Kom passions frugtkødet i en skål, og fordel derefter passionsfrugtkødet i bunden af hver tallerken. Skyl bærrene og skær jordbær i skiver. anret frugten ovenpå passionsfrugt-kødet.Kugl vaniljeisen op og anret 3 kugler ovenpå fruten i midten. Drys med lakridsgranulat og pynt med chokolade-noder og citronmelisse.