Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Græske bøffer med pita, couscoussalat og peberfrugttzaziki
Græske bøffer med pita, couscoussalat og peberfrugttzaziki
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
400 g hakket lammekød
1 bæger finthakket mynte
1 tsk stødt koriander
0.5 tsk stødt allehånde
0.5 tsk stødt kanel
1 løg
salt & sort peber
1 spsk olivenolie
150 g couscousgryn
1.5 dl vand
2 tomater
2 forårsløg
1 grøn peberfrugt
1 gul peberfrugt
250 g Arla Karolines Køkken® Græsk inspireret yoghurt 10%
1 fed hvidløg
4 pitabrød
Sådan gør du
1.
Bland hakket kød med halvdelen af mynten, koriander, allehånde, kanel og revet løg.
2.
Krydr med salt og godt med sort peber og form til 8 små bøffer.
3.
Steg i olivenolie, ca. 5 min. pr. side.
4.
Kom vand i en lille gryde med en smule salt.
5.
Når det koger, tilsættes couscous.
6.
Sluk for varmen og kom tætsluttende låg på.
7.
Lad couscous’en trække i 10 min. og løsn så op i den med en gaffel.
8.
Skær tomater i små tern og skær forårsløg i tynde skiver.
9.
Snit peberfrugterne i fine strimler eller tern og bland halvdelen med couscous, tomater og forårsløg samt resten af mynten.
10.
Den anden halvdel vendes med yoghurt og knust hvidløg.
11.
Smag til med salt.
12.
Lun pitabrødene i ovn eller brødrister og server som tilbehør.
Lam
Okse
SPISETID opskrift
Græsk
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11672 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
642 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.6 g
Protein:
19.6 %
7.4 g
Kulhydrat:
41.3 %
15.6 g
Fedt:
39.1 %
6.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;