Græskar-curry med spinat

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Græskar-curry med spinat
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 butternut-squash

1 fed hvidløg

1 løg

20 g smør 

2 spsk. hakket ingefær

2 spsk. garam masala

1 tsk. gurkemeje

4 dl vand eller grøntsagsbouillon

250 g frisk spinat

Salt

200 g græsk yoghurt 10 %

4 spsk. hakket koriander

 

Tilbehør: basmatiris og mango chutney
 

Sådan gør du

Skræl squashen, og skær den i store tern. Hak hvidløg fint, og skær løg i tynde strimler. Smelt smørret i en gryde, og kom squash og løg i. Steg det i et par minutter, og tilsæt så hvidløg, ingefær, garam masala og gurkemeje. Steg et minut, og tilsæt vand eller bouillon. Kom låg på, og lad det simre i 20 min., til squashen er mør. Tilsæt spinat, og lad det falde sammen. Smag til med salt. Sluk for varmen, og rør græsk yoghurt og koriander i. Servér med basmatiris og mango chutney til.

 

Energi pr. person: 980KJ/234Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 1,7 g. 
Kulhydrat: 5,9 g. 
Fedt: 2,5 g.