4 personer
1 butternut-squash
1 fed hvidløg
1 løg
20 g smør
2 spsk. hakket ingefær
2 spsk. garam masala
1 tsk. gurkemeje
4 dl vand eller grøntsagsbouillon
250 g frisk spinat
Salt
200 g græsk yoghurt 10 %
4 spsk. hakket koriander
Tilbehør: basmatiris og mango chutney
Skræl squashen, og skær den i store tern. Hak hvidløg fint, og skær løg i tynde strimler. Smelt smørret i en gryde, og kom squash og løg i. Steg det i et par minutter, og tilsæt så hvidløg, ingefær, garam masala og gurkemeje. Steg et minut, og tilsæt vand eller bouillon. Kom låg på, og lad det simre i 20 min., til squashen er mør. Tilsæt spinat, og lad det falde sammen. Smag til med salt. Sluk for varmen, og rør græsk yoghurt og koriander i. Servér med basmatiris og mango chutney til.
Energi pr. person: 980KJ/234Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 1,7 g.
Kulhydrat: 5,9 g.
Fedt: 2,5 g.