HjemOpskrifterGræskar-curry med spinat

Græskar-curry med spinat

Måltidstype:
Hovedret
Arbejdstid:
30-60 min
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 fed hvidløg
  • 1 butternut squash
  • 1 løg
  • 20 g smør
  • 2 spsk hakket frisk ingefær
  • 2 spsk garam masala
  • 1 tsk stødt gurkemeje
  • 4 dl vand eller grøntsagsbouillon
  • 200 g spinatblade
  • salt
  • 200 g Arla Karolines Køkken® Græsk inspireret yoghurt 10%
  • 4 spsk frisk koriander hakket
Tilbehør
  • basmatiris
  • mangochutney

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skræl squashen, og skær den i store tern.

  • 2.
    Hak hvidløg fint, og skær løg i tynde strimler.

  • 3.
    Smelt smørret i en gryde, og kom squash og løg i.

  • 4.
    Steg det i et par minutter, og tilsæt så hvidløg, ingefær, garam masala og gurkemeje.

  • 5.
    Steg et minut, og tilsæt vand eller bouillon.

  • 6.
    Kom låg på, og lad det simre i 20 min., til squashen er mør.

  • 7.
    Tilsæt spinat, og lad det falde sammen.

  • 8.
    Smag til med salt.

  • 9.
    Sluk for varmen, og rør græsk yoghurt og koriander i.

  • 10.
    Servér med basmatiris og mango chutney til.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3373 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
170 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.6 g
Protein: 17.9 %1.8 g
Kulhydrat: 36.2 %3.6 g
Fedt: 45.9 %2.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;