HjemOpskrifterGræskar cupcakes med mokkacreme (12 stk.)

Græskar cupcakes med mokkacreme (12 stk.)

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

1 person
  • 125 g skrællet hokkaido græskar
  • 140 g hvedemel
  • 0.5 tsk stødt kanel
  • 1 tsk stødt ingefær
  • 0.5 tsk stødt nellike
  • 1 tsk bagepulver
  • 50 g blødt smør
  • 75 g sukker
  • 50 g brun farin
  • 1 æg
  • 1 dl mælk
  • 75 g Buko® flødeost naturel 25%
  • 25 g smør
  • 0.5 spsk espressokaffe
  • 100 g flormelis

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær græskar i små tern og kom det i en gryde med et par spsk. vand og damp det mørt i 10 minutter.

  • 2.
    Mos det.

  • 3.
    Bland mel med kanel, ingefær, nellike og bagepulver.

  • 4.
    Pisk 50 g smør blødt med sukker og brun farin.

  • 5.
    Tilsæt æg, mælk og græskarmos og rør sammen.

  • 6.
    Vend melblandingen i og fordel dejen i tolv cupcakeforme.

  • 7.
    Bag kagerne ved 180°c i cirka 25 minutter.

  • 8.
    Pisk flødeost sammen med smør, espresso og flormelis til en cremet konsistens.

  • 9.
    Smør cremen over de afkølede kager.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9480 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1173 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 4.8 %3.3 g
Kulhydrat: 60.7 %41.9 g
Fedt: 34.5 %10.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;