Græskar cupcakes med mokkacreme (12 stk.)

fork and spoon
Brød og kager
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

1 personer

125 g skrællet hokkaido græskar
140 g hvedemel
½ tsk stødt kanel
1 tsk stødt ingefær
¼ tsk stødt nellike
1 tsk bagepulver
50 g blødt smør
75 g sukker
50 g brun farin
1 æg
1 dl mælk
75 g flødeost
25 g blødt smør
2 tsk. espresso
100 g flormelis

Sådan gør du

Skær græskar i små tern og kom det i en gryde med et par spsk. vand og damp det mørt i 10 minutter. Mos det. Bland mel med kanel, ingefær, nellike og bagepulver. Pisk 50 g smør blødt med sukker og brun farin. Tilsæt æg, mælk og græskarmos og rør sammen. Vend melblandingen i og fordel dejen i tolv cupcakeforme.
Bag kagerne ved 180°c i cirka 25 minutter.
Pisk flødeost sammen med smør, espresso og flormelis til en cremet konsistens. Smør cremen over de afkølede kager.

Energi pr. stk.:
826 kJ (197 kcal)

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,2 g
Kulhydrat: 42,9 g
Fedt: 11,7 g