Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Græskar-, æble- og klementinchutney
Græskar-, æble- og klementinchutney
Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
8 personer
3 fed hvidløg
1 løg
50 g frisk ingefær
1 rød chilipeber
500 g hokkaido græskar
250 g æbler
1.5 clementiner
1 tsk sennepskorn
1 tsk korianderfrø
1 tsk fennikelfrø
1 tsk salt
2 spsk olivenolie
1 dl vand
3 dl æbleeddike
SÅDAN GØR DU
1.
Pil løget og skær det i skiver.
2.
Hak hvidløg, ingefær og chili fint.
3.
Vask græskarret grundigt, så skrællen kan bruges.
4.
Start med at halvere græskarret og fjern kernerne med en spiseske.
5.
Skær herefter græskarret ud i tern, ca. 2x2 cm og sæt til side.
6.
Halvér æbler, fjern kernehuset, og skær dem ud i tern.
7.
Del klementinerne i både og halvér dem.
8.
Sæt også æbler og klementiner til side.
9.
Knus sennepskorn, korianderfrø og fennikelfrø i en morder, og rist dem af i en gryde.
10.
Hæld olie i gryden sammen med de øvrige ingredienser på nær klementinerne.
11.
Lad det stege i 5 minutter.
12.
Tilsæt vand, og lad det koge i 5 minutter, inden æbleeddiken tilsættes.
13.
Lad chutneyen koge ved svag varme i 45 minutter.
14.
Vend klementinerne i den lune chutney og hæld den på skoldede syltetøjsglas.
15.
Sæt chutneyen på køl og lad den stå i minimum et døgn, inden den spises.
16.
Tip: Sørg for at skolde glassene, så chutneyen kan holde i flere måneder.
Tilbehør
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2256 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
165 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
6.8 %
0.7 g
Kulhydrat:
45.2 %
4.4 g
Fedt:
48 %
2.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;