Gnocchi med pesto, mozzarella og ristede cherrytomater

0-30 min

Ingredienser

400 g cherrytomater

1 fed hvidløg

1 spsk olivenolie

Salt og sort peber

500 g kartoffelgnocchi

1 glas pesto verde

150 g mini mozzarellakugler.

Evt. frisk basilikum og parmesan

Halver tomaterne og hak hvidløget fint. Varm olien i en pande og kom tomater og hvidløg i. Rist det sammen i 5-6 min. til tomaterne begynder at falde sammen. Smag til med salt og peber. Kog gnocchien efter pakkens anvisning. Sigt vandet fra, men gem 1½ dl af kogevandet. Kom gnocchien i panden med tomater og vend det sammen med pesto og mini mozzarella. Brug kogevandet til at løsne lidt op i retten og server med et drys parmesan og lidt basilikum. 

 

Energi pr. person: 1851KJ/442Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 4,8 g.

Kulhydrat: 14,8 g.

Fedt: 7,4 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
gnocchi_med_pesto

Halver tomaterne og hak hvidløget fint. Varm olien i en pande og kom tomater og hvidløg i. Rist det sammen i 5-6 min. til tomaterne begynder at falde sammen. Smag til med salt og peber. Kog gnocchien efter pakkens anvisning. Sigt vandet fra, men gem 1½ dl af kogevandet. Kom gnocchien i panden med tomater og vend det sammen med pesto og mini mozzarella. Brug kogevandet til at løsne lidt op i retten og server med et drys parmesan og lidt basilikum. 

 

Energi pr. person: 1851KJ/442Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 4,8 g.

Kulhydrat: 14,8 g.

Fedt: 7,4 g.

LÆS TILBUDSAVISEN