Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Gnocchi med pesto, mozzarella og ristede cherrytomater
Gnocchi med pesto, mozzarella og ristede cherrytomater
Måltidstype:
Forret
Arbejdstid:
90-120 min
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 fed hvidløg
400 g cherrytomater
1 spsk olivenolie
salt og sort peber
1 bæger basilikumpesto
150 g mini friske mozzarella oste
Evt. frisk basilikum og
parmigiano reggiano
Hjemmelavet kartoffelgnocchi
800 g bagekartofler
1 tsk groft salt
1 æg
300 g hvedemel
25 fintrevet parmigiano reggiano
Sådan gør du
1.
Halver tomaterne og hak hvidløget fint.
2.
Varm olien i en pande og kom tomater og hvidløg i.
3.
Rist det sammen i 5-6 min. til tomaterne begynder at falde sammen.
4.
Smag til med salt og peber.
5.
Kog gnocchien efter pakkens anvisning.
6.
Sigt vandet fra, men gem 1½ dl af kogevandet.
7.
Kom gnocchien i panden med tomater og vend det sammen med pesto og mini mozzarella.
8.
Brug kogevandet til at løsne lidt op i retten og server med et drys parmesan og lidt basilikum.
1.
Vask kartoflerne og bag dem helt møre i ovnen ved 200°C i 1 time og 15 min.
2.
Lad dem køle af og skrab så indholdet ud og kom i en skål.
3.
Mos det fint og bland med salt og sammenpisket æg til en glat masse.
4.
Tilsæt halvdelen af melet og rør det sammen.
5.
Kom parmesan i og rør mere mel i gradvist – måske skal du bruge mindre, måske mere – til du har en fast dej.
6.
Vend dejen ud på et meldrysset bord og ælt den let igennem.
7.
Del dejen i 4 stykker og rul hvert stykke ud til en pølse på ca. 2 cm tykkelse.
8.
Skær hver pølse i stykker på 2 cm længde.
9.
Rul hvert stykke til en aflang kugle og brug en gaffel til at trykke den lidt flad.
10.
Kom gnocchierne over på en bageplade eller bakke beklædt med bagepapir.
11.
Kog gnocchierne i letsaltet vand indtil de kommer op til overfladen, ca. 2-3 min.
12.
Tag dem op med en sigte.
13.
Kog dem evt. ad 2 omgange, så der ikke er for mange i gryden, da de kan klistre sammen hvis de ligger for tæt.
Klima Kærlig opskrift
Forret
SPISETID opskrift
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9990 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
572 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.9 g
Protein:
13.2 %
4.4 g
Kulhydrat:
61.5 %
20.7 g
Fedt:
25.3 %
3.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;