4 personer
400 g cherrytomater
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
Salt og sort peber
500 g kartoffelgnocchi
1 glas pesto verde
150 g mini mozzarellakugler.
Evt. frisk basilikum og parmesan
Halver tomaterne og hak hvidløget fint. Varm olien i en pande og kom tomater og hvidløg i. Rist det sammen i 5-6 min. til tomaterne begynder at falde sammen. Smag til med salt og peber. Kog gnocchien efter pakkens anvisning. Sigt vandet fra, men gem 1½ dl af kogevandet. Kom gnocchien i panden med tomater og vend det sammen med pesto og mini mozzarella. Brug kogevandet til at løsne lidt op i retten og server med et drys parmesan og lidt basilikum.
Energi pr. person: 1851KJ/442Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Protein: 4,8 g.
Kulhydrat: 14,8 g.
Fedt: 7,4 g.