Glutenfrie bananpandekager med kokos, honning og chokolade

fork and spoon
Brød og kager
clock
0-30 min
Glutenfrie bananpandekager
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 modne bananer
2 dl mandeldrik
1 æg. 125 g fuldkornsrismel
½ tsk stødt kanel
2 tsk bagepulver
Smør eller kokosolie til stegning
Topping: 1 banan, 1 dl kokoschips, 25 g revet mørk chokolade, honning.

Sådan gør du

Kom banan, mandeldrik, æg, rismel, kanel og bagepulver i en blender og mix det sammen. Steg pandekagerne ved middel varme et par minutter på hver side. Server med banan i skiver, kokoschips, chokolade og et dryp honning - eller en lækker hjemmelavet blåbærsirup, se opskriften her.

Energifordeling pr. person:
1018 kJ (kcal 243)

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,9 g
Kulhydrat: 14,2 g
Fedt: 10,7 g