HjemOpskrifterGlutenfrie bananpandekager med kokos, honning og chokolade

Glutenfrie bananpandekager med kokos, honning og chokolade

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 bananer
  • 2 dl mandeldrik
  • 1 æg
  • 125 g fuldkornsrismel
  • 0.5 tsk stødt kanel
  • 2 tsk bagepulver
  • smør eller kokosolie til steging
topping
  • 1 banan
  • 1 dl kokosflage
  • 25 g revet mørk chokolade (ca. 70% kakao)
  • honning

Sådan gør du

  • 1.
    Kom banan, mandeldrik, æg, rismel, kanel og bagepulver i en blender og mix det sammen.

  • 2.
    Steg pandekagerne ved middel varme et par minutter på hver side.

  • 3.
    Server med banan i skiver, kokoschips, chokolade og et dryp honning - eller en lækker hjemmelavet blåbærsirup, se opskriften her.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3126 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
388 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.1 g
Protein: 12.5 %2.9 g
Kulhydrat: 58.5 %13.3 g
Fedt: 29 %3.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;