Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Frilandsgris
Glade Groensager
Pure Dansk
Oles Gaard
Them Andelsmejeri
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Hjem
Opskrifter
Glutenfri tomatsovs med bagte kyllinge frikadeller
Glutenfri tomatsovs med bagte kyllinge frikadeller
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
bagte kyllingefrikadeller
2 skalotteløg
1 gulerod I store stykker
500 g hakket kyllingekød
2 spsk friskpresset citronsaft
salt & sort peber
tomatsovs
1 mellemstort finthakket løg
1 skrællet og fint revet gulerod
2 hakket fed hvidløg
2 spsk smør
1 dl jomfruolivenolie
2 dåser flåede tomater blendet hvis du ønsker en smooth sauce
1 tsk salt
Sådan gør du
1.
Tomatsovs Varm olie og smør i en gryde og tilsæt løg og gulerod.
2.
Steg indtil grøntsagerne er bløde (ca. 10 minutter på -medium varme).
3.
Tilsæt hvidløg og efter et minut røres de blendede tomater i.
4.
Krydr med salt og lad det simre i 30 min., rør ofte.
5.
Server med pasta eller spred det på en pizza.
6.
Bagte kyllingefrikadeller Kom skalotteløg og gulerod i en blender og blend det helt fint.
7.
Tilsæt kyllingekød, citron saft, salt og peber, bland det hele til en fast fars.
8.
Form ca. 25 små deller og læg dem på en bageplade med bage-papir og bag dem I ovnen ved 200 grader i 12 minutter.
9.
Serveres sammen med glutenfri spaghetti eller ris.
10.
TIP: Lav en dobbelt portion, så er der til madpakken, ungerne elsker dem, de er også fantastiske kolde.
Italiensk
SPISETID opskrift
Glutenfri
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7766 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
446 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
26.4 %
6.9 g
Kulhydrat:
10.4 %
2.7 g
Fedt:
63.2 %
7.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;