HjemOpskrifterGlutenfri spinatvafler med laks og avocado

Glutenfri spinatvafler med laks og avocado

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 æg
  • 200 g frossen hakket spinat, optøet
  • 250 g Cheasy® Hytteost 1,5%
  • 4 spsk glutenfri havregryn
  • 0.5 tsk fint salt
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 avocadoer
  • 200 g røget laks i skiver
  • 1 potte brøndkarse

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kom spinat i en blender sammen med æg, hytteost, havregryn og salt.

  • 2.
    Blend det sammen.

  • 3.
    Varm et vaffeljern op og pensl det med lidt olie.

  • 4.
    Steg vaflerne til de er sprøde udenpå.

  • 5.
    Server med avocado, røget laks og brøndkarse.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6246 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
539 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.5 g
Protein: 28.4 %9.0 g
Kulhydrat: 7.6 %2.4 g
Fedt: 64 %9.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;