Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Glutenfri cremet suppe med kikærter, kål og bønner

Bedømmelse (3)
0-30 min
4 personer

Ingredienser

1 løg. 1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
2 dåser kikærter
1½ l grøntsagsbouillon
150 g grønne bønner
100 g grønkål
Salt og sort peber
100 g mandler
Om råvarerne

Hak løg og hvidløg fint. Steg løgene i olie i en gryde til de bliver klare. Tilsæt hvidløg, kikærter og bouillon. Lad det simre i 10 min. Skær imens bønnerne i mindre stykker og pluk grønkålen fra stænglerne. Tag halvdelen af suppen fra og blend til den er helt cremet. Kom det tilbage i gryden og kom bønner og grønkål i. Kog suppen videre i 5-10 min og smag til med salt og peber. Rist mandlerne på en tør pande til de er gyldne. Hak dem groft og drys over suppen ved servering. Evt. med et ekstra dryp olivenolie.

Energifordeling pr. person: 1954KJ/465Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 3,4 g.

Kulhydrat: 8,7 g.

Fedt: 3 g. 

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Glutenfri suppe

Hak løg og hvidløg fint. Steg løgene i olie i en gryde til de bliver klare. Tilsæt hvidløg, kikærter og bouillon. Lad det simre i 10 min. Skær imens bønnerne i mindre stykker og pluk grønkålen fra stænglerne. Tag halvdelen af suppen fra og blend til den er helt cremet. Kom det tilbage i gryden og kom bønner og grønkål i. Kog suppen videre i 5-10 min og smag til med salt og peber. Rist mandlerne på en tør pande til de er gyldne. Hak dem groft og drys over suppen ved servering. Evt. med et ekstra dryp olivenolie.

Energifordeling pr. person: 1954KJ/465Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 3,4 g.

Kulhydrat: 8,7 g.

Fedt: 3 g.