Glutenfri cremet suppe med kikærter, kål og bønner

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Glutenfri suppe
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 løg. 1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
2 dåser kikærter
1½ l grøntsagsbouillon
150 g grønne bønner
100 g grønkål
Salt og sort peber
100 g mandler

Sådan gør du

Hak løg og hvidløg fint. Steg løgene i olie i en gryde til de bliver klare. Tilsæt hvidløg, kikærter og bouillon. Lad det simre i 10 min. Skær imens bønnerne i mindre stykker og pluk grønkålen fra stænglerne. Tag halvdelen af suppen fra og blend til den er helt cremet. Kom det tilbage i gryden og kom bønner og grønkål i. Kog suppen videre i 5-10 min og smag til med salt og peber. Rist mandlerne på en tør pande til de er gyldne. Hak dem groft og drys over suppen ved servering. Evt. med et ekstra dryp olivenolie.

Energifordeling pr. person: 1954KJ/465Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 3,4 g.

Kulhydrat: 8,7 g.

Fedt: 3 g.