HjemOpskrifterGlutenfri cremet suppe med kikærter, kål og bønner

Glutenfri cremet suppe med kikærter, kål og bønner

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 fed hvidløg
  • 1 zittauerløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 dåser kikærter
  • 1½ liter grøntsagsbouillon
  • 150 g grønne bønner
  • 100 g grønkål
  • salt & sort peber
  • 100 g mandler

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Hak løg og hvidløg fint.

  • 2.
    Steg løgene i olie i en gryde til de bliver klare.

  • 3.
    Tilsæt hvidløg, kikærter og bouillon.

  • 4.
    Lad det simre i 10 min.

  • 5.
    Skær imens bønnerne i mindre stykker og pluk grønkålen fra stænglerne.

  • 6.
    Tag halvdelen af suppen fra og blend til den er helt cremet.

  • 7.
    Kom det tilbage i gryden og kom bønner og grønkål i.

  • 8.
    Kog suppen videre i 5-10 min og smag til med salt og peber.

  • 9.
    Rist mandlerne på en tør pande til de er gyldne.

  • 10.
    Hak dem groft og drys over suppen ved servering.

  • 11.
    Evt. med et ekstra dryp olivenolie.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7716 kj / 1844 kcal
Næringsindhold pr. 100g
281 kj / 67 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.2 g
Protein: 20.3 %3.4 g
Kulhydrat: 38.7 %6.4 g
Fedt: 41 %3.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;