Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Glutenfri æbleskiver med kokos og æblemos
Glutenfri æbleskiver med kokos og æblemos
Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
5 personer
3 æg
5 dl rismel
2 spsk rørsukker
50 g smeltet smør + ekstra til stegning
200 g fuldkornsrismel
3 spsk Maizena majsstivelse
15 g Finax Fibrex glutenfri sukkerroe fiber
1.5 tsk glutenfrit bagepulver
25 g kokosmel
æblemos
4 æbler
2 spsk rørsukker
0.5 dl vand
evt. stødt kanel + sukker til drys
Sådan gør du
1.
Pisk æg sammen med rismælk og rørsukker.
2.
Tilsæt smeltet smør og rør rismel, maizena, Fibrex, bagepulver og kokosmel i dejen.
3.
Lad dejen stå 5 min, så Fibrexen får den til at tykne.
4.
Steg æbleskiverne ved moderat varme i smør.
5.
Vær ekstra forsigtig, når de vendes, da de kan klistre lidt mere til panden end almindelige æbleskiver.
6.
Skræl æblerne og skær dem i grove stykker.
7.
Kog dem til grød sammen med sukker og vand og server æblemosen til æbleskiverne.
8.
Tip: Hvis du vil undgå laktose, kan du bruge kokosolie i stedet for smør – både i dejen og til stegning.
Brød og kager
Glutenfri
Søde sager
Jul
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9990 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
716 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.9 g
Protein:
9.5 %
4.0 g
Kulhydrat:
62.8 %
26.4 g
Fedt:
27.7 %
5.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;