Gin sour med granatæble og rosmarin

0-30 min
1 person

Ingredienser

3 cl frisk granatæblejuice
1 spsk. akaciehonning
4,5 cl gin
2 cl Cointreau
20 g pasteuriseret æggehvide
Isterninger
Rosmarinkvist
Granatæblekerner

Kom granatæblejuice i en shaker sammen med akaciehonning, gin, Cointreau og æggehvide. Giv det en god rystetur og
kom så en håndfuld isterninger i shakeren og ryst det sammen igen. Sigt drinken ud i et glas med isterninger og lidt granatæblekerner. Pynt med et stykke rosmarin, der lige gives et vrid for at aromaen frigives.

Energi pr. person:
1044 kJ (249 kcal)

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,2 g
Kulhydrat: 14,5 g
Fedt: 0 g

Kom granatæblejuice i en shaker sammen med akaciehonning, gin, Cointreau og æggehvide. Giv det en god rystetur og
kom så en håndfuld isterninger i shakeren og ryst det sammen igen. Sigt drinken ud i et glas med isterninger og lidt granatæblekerner. Pynt med et stykke rosmarin, der lige gives et vrid for at aromaen frigives.

Energi pr. person:
1044 kJ (249 kcal)

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,2 g
Kulhydrat: 14,5 g
Fedt: 0 g