HjemOpskrifterGin sour med granatæble og rosmarin

Gin sour med granatæble og rosmarin

Måltidstype:
Drikke
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

1 person
  • 30 ml granatæblejuice
  • 1 spsk akaciehonning
  • 4.5 cl gin
  • 2 cl cointreau appelsinlikør
  • 20 g pasteuriseret æggehvider
  • isterning
  • rosmarinkvist
  • granatæblekerne

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kom granatæblejuice i en shaker sammen med akaciehonning, gin, Cointreau og æggehvide.

  • 2.
    Giv det en god rystetur og kom så en håndfuld isterninger i shakeren og ryst det sammen igen.

  • 3.
    Sigt drinken ud i et glas med isterninger og lidt granatæblekerner.

  • 4.
    Pynt med et stykke rosmarin, der lige gives et vrid for at aromaen frigives.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
1059 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
779 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.0 g
Protein: 3.8 %1.8 g
Kulhydrat: 43.6 %20.0 g
Fedt: 1 %0.2 g
Alkohol: 51.6 %13.4 g
;