Gin sour med granatæble og rosmarin

fork and spoon
Drikke
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

1 personer

3 cl frisk granatæblejuice

1 spsk. akaciehonning

4,5 cl gin

2 cl Cointreau

20 g pasteuriseret æggehvide

Isterninger

Rosmarinkvist

Granatæblekerner

Sådan gør du

Kom granatæblejuice i en shaker sammen med akaciehonning, gin, Cointreau og æggehvide. Giv det en god rystetur og kom så en håndfuld isterninger i shakeren og ryst det sammen igen. Sigt drinken ud i et glas med isterninger og lidt granatæblekerner. Pynt med et stykke rosmarin, der lige gives et vrid for at aromaen frigives.

 

Energi pr. person:
1044 kJ (249 kcal)

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,2 g
Kulhydrat: 14,5 g
Fedt: 0 g