Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Halloween
julebag
Hjem
Opskrifter
Gazpacho med tapasspyd
Gazpacho med tapasspyd
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 rød peberfrugt
400 g tomater
1 grøn peberfrugt
1 agurk
1 chili
½ fed hvidløg
2 spsk hvidvinseddike
4 spsk olivenolie
¼ rødløg
salt & sort peber
100 g chorizopølse
75 g manchego
8 cherrytomater i små stykker
4 grillspyd
SÅDAN GØR DU
1.
Fjern stilken fra tomaterne og skær dem i kvarte.
2.
Skær peberfrugt i grove stykker og agurk i grove skiver.
3.
Fjern kernerne fra chilien og skær den i grove stykker.
4.
Kom det hele i en blender sammen med knust hvidløg, eddike olivenolie og rødløg samt lidt salt og peber.
5.
Blend det sammen til en tyk suppe.
6.
Smag til om der mangler salt eller eddike.
7.
Skær chorizo og manchego i grove stykker og kom dem på spyd sammen med tomater.
Forret
Tilbehør
Vegetar
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6004 kj / 1435 kcal
Næringsindhold pr. 100g
416 kj / 99 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
14 %
3.4 g
Kulhydrat:
11.1 %
2.7 g
Fedt:
74.9 %
8.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;