HjemOpskrifterGazpacho med tapasspyd

Gazpacho med tapasspyd

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 rød peberfrugt
  • 400 g tomater
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 agurk
  • 1 frisk chili
  • 0.5 fed hvidløg
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 4 spsk olivenolie
  • 0.25 rødløg
  • salt & sort peber
  • 100 g chorizopølser
  • 75 g manchego
  • 8 cherrytomater i små stykker
  • 4 grillspyd

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Fjern stilken fra tomaterne og skær dem i kvarte.

  • 2.
    Skær peberfrugt i grove stykker og agurk i grove skiver.

  • 3.
    Fjern kernerne fra chilien og skær den i grove stykker.

  • 4.
    Kom det hele i en blender sammen med knust hvidløg, eddike olivenolie og rødløg samt lidt salt og peber.

  • 5.
    Blend det sammen til en tyk suppe.

  • 6.
    Smag til om der mangler salt eller eddike.

  • 7.
    Skær chorizo og manchego i grove stykker og kom dem på spyd sammen med tomater.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5266 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
366 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 14.2 %3.0 g
Kulhydrat: 15.2 %3.3 g
Fedt: 70.6 %7.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;