Gazpacho med tapasspyd

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
gazpacho
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

400 g tomater

 rød peberfrugt

1 grøn peberfrugt

1 agurk

1 chili

½ fed hvidløg

2 spsk hvidvinseddike

4 spsk olivenolie

¼ rødløg

Salt og sort peber

100 g chorizo

75 g manchego

8 cherrytomater

4 grillspyd

Sådan gør du

Fjern stilken fra tomaterne og skær dem i kvarte. Skær peberfrugt i grove stykker og agurk i grove skiver. Fjern kernerne fra chilien og skær den i grove stykker. Kom det hele i en blender sammen med knust hvidløg, eddike olivenolie og rødløg samt lidt salt og peber. Blend det sammen til en tyk suppe. Smag til om der mangler salt eller eddike. Skær chorizo og manchego i grove stykker og kom dem på spyd sammen med tomater.

Energi pr. person: 1405KJ/336Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 3,9 g.

Kulhydrat: 15,1 g.

Fedt: 7,5 g..