HjemOpskrifterGammeldags rabarbergrød

Gammeldags rabarbergrød

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 kg rabarber
  • 500 g sukker
  • 2 dl vand
  • 4 tsk (store) kartoffelmel (+ vand til jævning)

Sådan gør du

  • 1.
    Rens rabarberne og skær dem i små stykker, kom dem i en gryde med vand og sukker.

  • 2.
    Lad det koge 10-15 minutter.

  • 3.
    Lad grøden køle en lille smule af og rør jævning af kartoffelmel og vand i.

  • 4.
    Varm grøden forsigtigt op - den må ikke koge.

  • 5.
    Hæld grøden i en skål og drys med sukker og stil til afkøling.

  • 6.
    Servér med fløde eller mælk.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8919 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
519 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.2 g
Protein: 0.8 %0.2 g
Kulhydrat: 98.3 %30.1 g
Fedt: 0.9 %0.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;